Home In de media

In de media

Er gebeuren zoveel toffe dingen in de media omtrent Fitbeauty.nl dat ik ze graag samen wil bundelen op één pagina die ik om de zoveel tijd weer kan updaten! Teni en Fitbeauty.nl in de media dus! 🙂 Wil je in contact komen met me? Check: Contactpagina

WOMEN’S HEALTH FITLIST 2016 #29

Door de Women’s Health verkozen tot nummer 29 in de top 40 mensen die wat betekent hebben voor Fit Nederland in 2016.

womens-health-presentaties-pizza-foto-dagboek-16

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

womens-health-presentaties-pizza-foto-dagboek-15 womens-health-presentaties-pizza-foto-dagboek-19

Zelf ben ik ook heel blij met deze plek zoals je ziet!

NOS 18:00 uur en 20:00 uur JOURNAAL

nos-spelletjes-verkiezingen-17

Op 7 november 2016 verscheen ik in het NOS journaal met mijn mening en eigen ervaring over het doorslaan in gezond eten. Het fragment is hier terug te zien vanaf minuut 10:55.

NOS NIEUWS RADIO

Op de radio in het NOS nieuws over Orthorexia en mijn ervaring met doorslaan in gezond eten. Het radio fragment kun je hieronder terugluisteren:

RTLNIEUWS

Schermafbeelding 2016-01-08 om 20.19.53

 

Een item voor RTLnieuws over het gebruik van mijn Airfryer.

Radio & TV Omroep West

Deze aflevering ging over het vervangen van de koolhydraatrijke producten met groente in de avondmaaltijd. Vanaf 5:00 min begint het.

CAMPINA – Sterk met Campina Campagne

Voor de campagne van Campina “Sterk met Campina” met als boegbeeld Epke Zonderland werd ik geïnterviewd. Klik hier voor de pagina van Campina en hier kun je direct het interview teruglezen.

Schermafbeelding 2015-07-23 om 21.51.11

ELLE ETEN – Blog favorieten

Op de website van ELLE Eten stond ik tussen de blog favorieten uit eigen land! Zie de post hier.

Schermafbeelding 2015-07-23 om 21.47.55

Cosmo Girl – Hot & Healthy Topic

In de Cosmo Girl van juli 2015 deelde ik mijn 10 favorieten in de “Hot & Healthy” topic.

Schermafbeelding 2015-07-23 om 21.57.26

 

3 comments

Emma March 30, 2017 at 2:31 pm

Hoi Teni!

Ik werk voor GORTcoaching, een landelijk coachbureau met meer dan 50 zelfstandig werkende coaches verspreid door heel Nederland. Momenteel zijn wij bezig met een heel gaaf project voor bloggers en vloggers. Tegenwoordig zijn er al veel mensen met een coach, en om coaching nog verder te verspreiden hebben we dit project ingezet. Of of je nu ondernemer, sporter, moeder of BN’er bent: coaching is voor iedereen!

Het project
Dit willen wij doen door bloggers/vloggers te benaderen voor een coachtraject, waarbij wij een aantal gesprekken aanbieden in ruil voor artikelen/vlogs over de ervaringen bij GORTcoaching. Een aantal grote blogs hebben vorig jaar al meegedaan aan dit project, zoals onder andere Willemijn van 2WMN en Teske de Schepper.

Ik wil jou namens GORTcoaching graag een oriëntatiegesprek en drie gratis coach-sessies (t.w.v. 417 euro) bij 1 van onze coaches aanbieden. Onze coaches hebben veel verschillende specialisaties, zodat er altijd iemand is die bij jouw vraag aansluit. Voor alle soorten coaching kan je een kijkje nemen op https://gortcoaching.nl/soorten-coaching/.

Zou jij het leuk vinden om hieraan mee te doen? Wij zouden samen kunnen brainstormen waar jouw behoefte ligt omtrent coaching en kunnen vanuit daar op zoek naar een geschikte coach.

Groetjes,
Emma

Reply
Ron November 18, 2017 at 12:07 pm

Hallo Teni,
vanochtend vond ik dit artikel https://nutritionfacts.org/video/preventing-ulcerative-colitis-with-diet/ Als ex colitis ulcerosa patient vond ik dit heel interessant omdat doktoren inderdaad aangeven dat er met dieet niets te winnen valt. Zelf ben ik al 20 jaar geleden gestopt met het drinken van melk en al evenlang heb ik geen problemen meer! Jouw site is de eerste die iets postief over voeding schrijft in relatie tot deze vervelende aandoening. Ik hoop dat jij en de lezers van jouw site iets aan deze informatie hebben!
Groet Ron

Reply
Teni
Teni November 20, 2017 at 7:38 am

Hi Ron,

Bedankt hiervoor! Ik kan hier zeker wat mee. Ik sta net zo versteld als jij, keer op keer, als er geen link wordt gelegd met voeding en als ik naar mezelf kijk, anderen hoor en nu jouw comment lees blijft het een terugkerend onderwerp: voeding heeft wel degelijk invloed.

Dankjewel hiervoor! Ik zal binnenkort denk ik weer een nieuw artikel schrijven over dit onderwerp.

Liefs,
Teni

Reply

Leave a Comment