Home Kerst

Kerst

Jouw Mooiste Kerstmis Ooit!

Ja, dat lees je goed. Dit jaar wil ik al mijn passie en energie inzetten om al jullie lieve meiden, vrouwen en ook een paar mannen die mijn site lezen, te helpen met de mooiste kerstmis ooit. Ik weet dat het een enorm positieve titel, maar vergeet niet wat de kracht kan zijn van geïnspireerd raken en het ervaren van mini eye-openers door de hele maand heen.

Dit e-book is tot stand gekomen door iets dat vorig jaar tijdens de kerstperiode gebeurde. Iets wat ik nog nooit eerder had ervaren.

Elk jaar heb ik ontzettend veel zin in de feestdagen, maar wanneer ze er eindelijk zijn zit ik vol zorgen en stress omtrent calorieën, etentjes, borrels en de leuke jurkjes waarin ik wel wil passen. Dat was zo tót vorig jaar, toen wist ik echt dat er iets in me was veranderd en kon ik enorm genieten van alles om me heen zonder die constante stress over elk kerstkransje.

De knop was om, ik ervoer het compleet anders dan de voorgaande jaren, het was bizar en bevrijdend tegelijk. Ik wilde erover schrijven, echter vond ik het niet meer relevant aangezien de kerst dan al voorbij was. Ik ben met dit idee gaan zitten en heb besloten dat, áls ik hier iets mee wilde doen, dat ik dit groter wilde aanpakken dan alleen in artikel vorm op mijn blog.

Het lijkt oppervlakkig, maar er zitten vaak zoveel lagen onder waarom je misschien niet optimaal kunt genieten van de feestdagen. Dat wat ik vorig jaar eindelijk, voor het eerst ooit ervoer, wilde ik doorgeven. Maar hoe? Hoe moest ik dat doen aangezien ik al dagelijks artikelen schrijf voor jullie?

Ik zal je vertellen hoe; door het hele jaar door naar jullie te luisteren – berichtjes te lezen – privé en openbaar – vragen zoveel mogelijk te beantwoorden en te begrijpen waar er vraag naar was. Natuurlijk doe ik dit al 6 jaar (zolang bestaat mijn site alweer!), maar het afgelopen jaar ben ik extra op details gaan letten. Daaruit is dit e-book ontwikkeld – op jullie behoeftes. Met maar liefst 94 pagina’s ben je hopelijk eventjes zoet! Van een voedingsschema voor een balansdag, tot podcasts, tot artikelen tot héél veel recepten en zelfs een meditatie + mantra’s voor rust, moed en afvallen!

Dus je vraagt je misschien af, wat kan ik ervan verwachten?

Artikelen met diepgang

Of je nu alleen bent met de feestdagen en dat moeilijk vind, of juist niet weet hoe je om moet gaan met alles wat op je af komt qua verplichtingen en cadeaus kopen voor iedereen – ik heb erover geschreven. Je kunt een lekker hoekje vinden thuis of in een koffietent en de tijd nemen om de artikelen te lezen met eventueel een notitieboekje erbij om wat gedachtes erover van je af te schrijven.

Recepten voor iedereen: Glutenvrij, Lactosevrij, Vegetarisch & Vegan!

Véééél recepten! Er is niet alleen een apart hoofdstuk voor recepten, de recepten vind je door het hele e-book heen! Ik heb met zoveel mogelijk diëten en leefstijlen rekening gehouden door heerlijke recepten te creëeren voor iedereen. Sommige recepten zijn alleen glutenvrij, of alleen vegetarisch etc. of zijn voor de alleseter. Voor iedereen zit er wat bij!

Grappig feitje: Ik stond in augustus al kerstfoto’s te maken voor dit e-book. In de hitte had ik kaarsjes aan en kerstdecoratie in huis voor de foto’s! Haha. 

Een Voedingsschema voor een Balansdag

Jazeker, voor het éérst heb ik een voedingsschema uitgeschreven. Je hebt geen idee hoevaak de vraag naar een voedingsschema in de afgelopen 6 jaar op me af is gekomen. Dit heb ik altijd afgewezen met de tekst “iedereen is anders, elk lichaam is uniek, één schema gaat niet volwaardig zijn voor ieder mens op deze aarde”.

Maar waarom nu wel in dit e-book? Omdat ik met verschillende aspecten rekening heb gehouden. Zo krijg je de mogelijkheid om bij elk eetmoment (beschreven als EM1, of EM2 etc.) zélf een keuze te maken tussen de opties en recepten die ik je geef. Je kunt dus bij elk eetmoment kiezen wat jij het lekkerst vindt. Ik heb rekening gehouden met de calorieën en de voedingswaarde, dus daar hoef jij je niet druk over te maken en neem ik hopelijk wat stress van je weg!

Het gaat om één balansdag die je af en toe erdoor kunt gooien als je het gevoel hebt de balans kwijt te raken rondom alle etentjes en borrels. Zo kun je tijdens een gezellig etentje waar je geniet van al het lekkers jezelf alvast voornemen dat je morgen een balansdag gaat doen volgens het voedingsschema in het e-book en hoef je je niet constant zorgen te maken.

I got your back.

De volgende dag word je wakker en hoef je je nergens zorgen om te maken, open het e-book bij het hoofdstuk van het voedingsschema en kies uit de EM1 recepten wat je ontbijt gaat worden. Tot en met EM5 (ja, je mag 5 keer eten!) én er zitten zelfs optionele toetjes bij, mocht je nog trek hebben na EM5.

Zoals ik zei; I got your back!

De Podcasts | 3 Maandagen 3 Podcasts

Elke maandag voor de eerste drie weken van december zal er een podcast live komen. Op 3 december, 10 december en 17 december. In het e-book krijg je een voorsprong door te zien wat de onderwerpen zijn die ik ga bespreken. Daarnaast ga ik ná de podcast in het e-book dieper in op het onderwerp met extra tips, tricks en recepten. Ook is er ruimte om je gedachtes uit te schrijven over de vragen die ik je stel tijdens de podcast als je het e-book besluit uit te printen bijvoorbeeld. De podcasts zijn voor iedereen gratis te beluisteren en komen goed tot hun recht in combinatie met het e-book.

Mijn podcasts kun je vinden in jouw favoriete podcast app door te zoeken op “Teni Stepanosian Podcast”

Tot slot

Het e-book is €14,95 en je krijgt er direct toegang toe (het is een pdf bestand dus je hoeft geen e-reader te hebben!) waardoor je meteen lekker kunt gaan lezen, scrollen óf boodschappen doen voor de recepten 😉 Je kunt hem aanschaffen door naar de webshop te gaan via deze en onderstaande link!

 

8 comments

Kristien Boels November 14, 2018 at 3:36 pm

Teni, de prijs die je hierboven vermeld is anders dan de prijs op je webshop….
succes!!!

Reply
Teni November 14, 2018 at 3:39 pm

Hoi Kristien, dat is gek! Ik zie op beide plekken €14,95 staan wat ook zo zou moeten zijn.

Kun je me aangeven waar je verschil ziet?

Liefs!

Reply
Kyra November 14, 2018 at 6:14 pm

Op je Webshop kost het E-book 12,36 Euro 🙂
Geeft niks hoor, maar zo zie ik het staan…

Reply
Teni November 14, 2018 at 6:17 pm

Hoi Kyra! Kan het zijn dat je in België of Duitsland woont? Want dan mag er geen BTW in rekening gebracht worden, vandaar dat het bedrag anders wordt!

Reply
Kyra November 14, 2018 at 8:52 pm

Ah ja, dat klopt! Vandaar dus..
Fijne blog heb je, ik kom graag lezen. Veel succes met je E-book!

Reply
Lou November 27, 2018 at 9:38 pm

Je e-book komt als geroepen! 9 maanden geleden besloot ik een knop om te zetten om mijn flinke overgewicht aan te pakken. -32 kilo verder en ik word steeds fitter, maar ook steeds meer obsessief met afvallen. Ik wil in december je tactiek van “alles mag, niks is verboden” toepassen n.a.v. je eetbui video. Nu 2 dagen bezig met ‘verboden’ dingen die ik bijv. alleen in het weekend at, ook doordeweeks met mate te nemen. Afgewisseld met meer balans maaltijden. Hopelijk kom ik zo meer in balans en ga ik lekkerder de decembermaand in… Denk dat je e-book daar goed bij kan helpen, want ik ben dol op kerst en wil ervan kunnen genieten! Dank je wel voor je vlogs, artikelen, e-book en frisse blik op balans. Liefs van een mede Hagenaar <3

Reply
Teni November 28, 2018 at 10:47 am

Hoi lieve Lou! Wat ontzettend knap dat je de knop zo hebt omgezet en zoveel bent afgevallen! Wow! Los van dat het knap is, is het natuurlijk ook altijd de vraag hoe je je mentaal voelt bij het afvallen – de wereld om je heen kan je dan wel complimenten geven, maar juist daarom kan het denk ik ook omslaan in obsessief gedrag. Je benoemt zelf ook het woord obsessief en dat lijkt me de allereerste (en hele belangrijke) stap om er vanaf te komen: bewustwording.

Waar je nu mee bezig bent is super! Ik ben blij dat je dit principe hebt toegepast want ik geloof oprecht dat het op lang termijn gaat helpen om de obsessieve gedachtes te elimineren.

Het e-book gaat in op verschillende dingen, van recepten die gezond zijn tot recepten waar alles in mag. Daarnaast zijn er artikelen die dieper in gaan op de vraag omtrent kerstmis, liefde, eenzaamheid, milieu en combinatie met hoe jij de kerst wilt doorkomen qua fitheid.
De eerste 3 maandagen van december komen er podcasts live, na deze podcast kun je in het e-book bij het bijbehorende podcast-hoofdstuk het stuk lezen waar ik dieper in ga op het onderwerp dat ik tijdens de podcast besprak om je zo gedurende de rest van de maand ‘op te vangen’ en te steunen.

Ik hoop dat het kan helpen! Zo heb je in ieder geval een algeheel beeld van de inhoud 😉

Liefs,
Teni

PS: Wat leuk, beide uit Den Haag!

Reply
Lou November 29, 2018 at 10:52 am

Hoi Teni, dank je voor je reactie! Precies: veel complimenten en veel resultaat maar daardoor ook lastig om het los te laten. De afgelopen dagen gaan al goed en ik hoop met je e-book een fijne december in te gaan. Komt vast goed! Heb ’m gekocht 🙂 Alvast een fijne kerst! (Haha beetje erop vooruitlopend.)

Reply

Leave a Comment