Dit wordt een super kleurrijk voedingsdagboek! Met wat klassiekers maar ook nieuwe (goed gelukte) uitprobeersels!

We beginnen met een klassieker: De maïswafel met pindakaas

Avondsnack: yoghurt met een appel, kokosvlokken en wat honing.

Rucola, komkommer, tomaat, paprika, geitenkaas en hummus.

Maïswafels met pindakaas en wat bosbessen

Yoghurt met kokos, chocolate chips, amandelen en walnoten

Vegetarische burger van de Lidl

Met een flinke salade: spinazie, bonen, appel, mandarijn en avocado. Zeg maar: restjesdag.

Gebakken spinazie met yoghurt, citroensap, munt, peper en zout. Heerlijk verfrissend!

Had je deze taart al meegekregen de afgelopen week? Elke dag gaat er wel een stuk van naar binnen 😉 Mocht je het recept gemist hebben, hier vind je hem terug:

Jaja, hij gaat lekker!

En daar zijn ze weer, maïswafels met pindakaas

Simpele salade van spinazie, rode bieten, tomaat en rode ui.

En daar gaat dit overheen! Tempeh, kikkererwten en paprika gebakken met een hoop komijn, zo lekker!

Zoete aardappelfrietjes!

Met amandel falafel (zie hier het recept!) en wat broccoli en paprika uit de oven.

Yoghurt met appel, chiazaad, rozijnen en kokos

Courgette, zoete aardappel, paprika en kikkererwten uit de oven

Zo lekker!

Laatste beetje tempeh en bloemkoolrijst

En de maaltijd is compleet!

De restjes gaan de koelkast in voor de volgende dag!







3 comments
Lekker!
Wat kleurrijk! Ze zien erg lekker uit!
Heerlijke inspiratie weer