Home Contact

Contact

De bezoekersaantallen van Fitbeauty.nl op dit moment (januari 2017):

    • + 282.000 Bezoekers per maand

    • + 179.00 Unieke bezoekers per maand

    • + 448.000 Pageviews

 

bezoekersaantallen-bezoekers-fitbeauty-2017-januari

Samenwerken?

Wil je met me samenwerken? Van video content tot artikelen tot events tot het geven van lezingen en workshop. Er is van alles mogelijk! Je kunt ook gewoon even sparren als je een idee hebt en graag wilt weten wat hiermee mogelijk is!

Mijn mediabureau is tegelijkertijd ook mijn Agency die ontzettend creatief en leuk in de omgang is! Neem contact op met de leukste Annemarijn van Semilo via semilo@fitbeauty.nl ! Zet info@fitbeauty.nl eventueel in de CC zodat ik er ook een blik op kan werpen!

 

Wil je me persoonlijk berichten?

Dat kan! Laat ik voorop stellen dat ik het super leuk vind om jullie berichtjes te lezen!

Echter ben ik niet in staat om jullie te voorzien van persoonlijk advies over voeding en sport. Ik heb een artikel geschreven over waarom ik niet als dietist werk. Hopelijk geeft dat wat duidelijkheid! Mocht je vraag hebben naar persoonlijk advies, dan is mijn allerbeste advies om naar een diëtist te gaan die dit werk ook uitvoert, er is niet voor niets een 4 jarige HBO studie hiervoor gedaan en diëtisten zijn in staat je persoonlijk te begeleiden. Ik houd geen tips of advies achter, als je een beetje rondzoekt op mijn site kun je hopelijk het antwoord vinden op je vraag.

En voor de meest gestelde vragen over mijn leefstijl, heb ik wat geschreven: “Veelgestelde Vragen – Teni Fitbeauty.nl

Andere berichten zijn natuurlijk ook súper welkom, jullie brengen mijn dag van goed naar geweldig met jullie leuke/lieve/grappige berichtjes 🙂

* indicates required field

BewarenBewaren