Is het alwéér zover? Ja! ETEN! FOTO’S!
Ik heb al een hele tijd een grill, maar ik heb er nooit bakpapier op gedaan. Door een video van de broer van Jelmer de Boer, ben ik dit gaan doen! Super handig 🙂
Je moet even wat geduld hebben, en het met een soort beleid doen, maar het bespaart je afwas en je hoeft geen olie te gebruiken.
KOFFIE!
Bananenijs blijft erin zitten.
Diepvriesfruit door je water werkt ook meteen als ijsklontjes op de warme dagen.
Naar de Haagse Markt geweest natuurlijk!
Geen idee hoe ik op dit idee kwam, beetje zuivelspread hier en daar op de komkommer.
Crackers met zuivelspread.
Bananenijs met cacao poeder! OEH.
Ik heb echt nooit meer ander ijs nodig, want het is gewoon ongelooflijk hoe lekker een banaan uit de vriezer kan zijn! Haha.
Een broodje met een zacht gekookt ei is zó hemels. 🙂 Daarnaast een broodje met kipfilet.
ZOOOVEEL! Bananenijs 🙂
Yoghurt met appel en mandarijn.
Twee crackers met kaas.
Een kleine blik op mijn boodschappen.
Nog meer fruit, appel en mandarijn weer.
Hier heb ik wat ricotta met jam bovenop gegooid 🙂
Yoghurt met een hoop kaneel en een appel
En daar gaat natuurlijk ook weer kaneel bovenop.
Mmmmmmmmango!
En hier twee rijstwafels met mijn nieuwe pindakaas ontdekking bij de AH (zie vorige voedingsdagboekpost) waar alleen maar pinda’s in zitten!
3 comments
Ik heb de nieuwe pindakaas gevonden bij de ap! Wat een ontdekking! Bizar hoe goedkoop het is. Ik vraag me dan wel af waar de pinda’s vandaan komen en hoe ze zo goedkoop geproduceerd kunnen worden…
Wil je nog een ultieme tip voor bananenijs? Doe de bananen met rauw cacao poeder in de mixer en gooi er daarna rauwe cacao nibs doorheen! HEAVEN! Net stratiatella ijs. Nog luxer? Een paar medjooldadels blenden met wat water, eventueel wat kokosbloesemsuiker….caramelsaus voor op het ijs. Man wat is dat lekker zeg.
jouw comment heeft mn artikel van vandaag geïnspireerd! Haha, superrrrr! Bananenijs is the best!
@Lotte: wat een idee voor de caramelsaus! Bananenijs staat vanavond op mijn programma, en ik denk dat de caramelsaus snel zal volgen. Thanks voor de tip!