Tijd om mijn voeding van de afgelopen week met jullie te delen in foto’s! Zijn jullie er klaar voor?
Hehe, begint goed met het ontbijt. Stukje chocolade taart en briscotti. Heb er een kopje zwarte koffie bij gedronken; héérlijk!
Na het sporten een omelet met doperwten, sperziebonen, champignons en feta kaas.
Rode linzen curry! Met zilvervliesrijst.
Een van mijn favoriete ontbijtjes; havermout met haver/amandel melk met cacao en 1 blokje pure chocolade
Bananenijs en frambozenijs na het sporten! Koud, maar heerlijk!
Ik had twee nieuwe theetjes gekocht bij de EkoPlaza, deze maakt mn hele borst warm!
En deze ruikt heel lekker naar vanille.
Aan het werk met een mok thee.
Zoete aardappel, gekruid en in het midden gesneden (niet tot de bodem) uit de oven.
Banaan-ei-roggebloem pannekoek! Deze keer met pure chocolade door het beslag!
Kijk eens aan, aan het werk en de snoepjes zijn er nog! Onaangeraakt 🙂
Chocolade popcorn gemaakt 🙂 Morgen komt dit recept online!
8 comments
oooooeeeeeehhhhh chocoladepopcorn!!! daar ben ik heeeeeeeeel benieuwd naar 🙂 :-)…
xxx
hihii 😀 xxx
O,wat ziet het er allemaal weer heerlijk uit en ben ook heel benieuwd naar het popcorn recept.
Liefs Helga
Ik krijg vaak weer honger van de foto’s van mijn voedingsdagboeken :p
mmmmm lookin good!! vraagje over die zoete aardappel, heb je daar de schil nog om zitten? dus je snijdt hem doormidden en dan maak je er kleine sneetjes in, kruiden erop en hoppa in de oven? enn je favoriete ontbijtje (havermout met haver/amandel melk met cacao en 1 blokje pure chocolade) gooi je dat door de blender of laat je het koken in een pannetje?
Hoi Jannie!
Ik laat de schil er inderdaad om zitten, ik was en schrob de zoete aardappel wel van te voren.
En precies zoals je het zegt, door midden snijden, sneetjes in maken, kruiden en wat olijfolie erop en in de oven!
Wat betreft de havermout, ik doe eerst de melk in een pannetje dat op het vuur staat, soms doe ik er een theelepel honing door, vervolgens de havermout en na ongeveer 1 minuut wanneer het wat dikker is geworden doe ik er cacaopoeder en 1 blokje pure chocolade bij, dit smelt heel snel. Ik blijf het goed roeren en als het goed gemengd is, is het klaar!
mooie foto’s weer zeg. ik ben zo benieuwd naar de chocopopcorn!
Het valt mij nu pas op dat je best weinig eet met ontbijt ( vind ik ). Die bakjes waar je je havermout in doet, heb ik namelijk ook en zijn best klein. Ben je niet bang voor een eet aanval om 10 uur?
Dankjewel!
Die bakjes waar ik mijn havermout in doe heb ik in 3 maten, volgens mij lijkt dit op een klein bakje maar het is het grootste formaat, niet zo’n klein creme brulee bakje maar meer het formaat waar je yoghurt uit kunt eten. 😉