Is het alweer tijd voor een nieuw voedingsdagboek? Jazeker! Geniet mee van de maaltijden die ik de afgelopen weken heb gegeten!

Champignons bakken met wat takjes tijm

Met een gekookt ei en een vega kaas-spinazie schijf (van de Lidl)

Een heerlijke wortelcake die ik van het team van TooGoodToGo had gekregen voor hun 5 jarig bestaan. Verder heb ik nooit contact gehad met ze hoor, al het andere dat ik post is uit liefde voor de app en wat het teweeg brengt!

Havermout (haver, amandelmelk, eiwitpoeder, kaneel) met granola en pindakaas

Ik had al een tijdje een granaatappel liggen die ik voor een salade recept wilde gebruiken. Daar kwam ik niet meer aan toe dus besloot de granaatappel gewoon zo op te eten!

Romanesco voor het eerst gekocht bij de Marqt – jeetje wat is dit een bijzondere groente (bloemkool soort) en wat smaakt het lekker!

Wat zoeter dan een bloemkool en een beetje nootachtig

Ik kocht ik twee bieten die ik heb gekookt

Ik heb echt gesmuld van deze maaltijd. Romanesco uit de oven, bieten en kaas-spinazie schijf

Yoghurt met appel, granola en honing

Nog een beetje appel die niet in mijn bakje paste los gegeten.

Een wrap met muhammara, hummus en een gekookt ei

Dit potje, ik kocht het omdat ik een Libanees gerecht wilde maken voor Boy.

De selderijsap is er weer!

Paprika, haricots vert en champignons

Met smeerkaas en wat muhammara als saus

Banaan ei pannenkoek met honing en wat yoghurt

Dit is wel een klassieker voor mij!

Haverbrood van Scratch Cafe in Zwanenburg met pindakaas

Wrap met hummus, mozzarella en gekookt ei.

Een experiment met bietensap, best lekker!

Mango uit een schaaltje, hmmm

Haverbrood met pindakaas

Tijd voor chips! Dit is de sweet chili jalapeño van de Albert Heijn

Glas wijn erbij, hmm!

Sinaasappel met grapefruit sap gemaakt voor Boy

Smoothiebowl in the making! Diepvries blauwe bessen, diepvries banaan, chiazaad, eiwitpoeder en een scheutje amandelemelk

Ohhh net een toetje zo lekker!

Quinoa en tomaat uit een eerdere mailprep, geklutste eiwit, courgette en paprika

Gezond, eiwitrijk, gebalanceerd, heerlijk.

Laatste beetje mango ook weer opgemaakt (ik ben echt gek op mango)

Mini Lion en mini KitKat als tussendoortje 🙂

Ik maakte weer een smoothiebowl omdat de vorige zo lekker was!

Zelf granola maken (zie hier voor een recept)

En ik sluit af met een ontbijtje dat Boy voor zichzelf maakte, whaat! Yoghurt met banaan, kiwi, granola en honing. En dan ook nog zo mooi gepresenteerd! Haha wat geweldig!
Enjoy your food lieve allemaal!







1 comment
Oh Teni super weer allemaal. Heerlijke gevarieerde voeding gepresenteerd op prachtige foto’s. Wat een liefde, heerlijkheid en schoonheid straalt alles uit. Dankjewel voor dit voedingsdagboek. Zo inspiratievol ook. 👏🏻💫💕😘