Laten we de week beginnen met een voedingsdagboek! Misschien voor wat inspiratie voor de komende week. Ik ben in ieder geval lekker gevarieerd aan het eten als ik zo mijn foto’s terugkijk. Benieuwd?
Een “Mint Chip Smoothie” met bevroren banaan, amandelmelk, soja eiwitpoeder (chocolade) en verse munt.
Ik had niet gedacht dat het zo lekker zou zijn!
De spitskoolwraps zin al de hele maand mijn favoriet! Hier met geplette kidney bonen, spruitjes en pompoen uit de oven en avocado.
Lekker knapperig! En heel makkelijk te maken eigenlijk.
Groente wat de oven in gaat, zo makkelijk en zo lekker.
Met wat kip erbij en klaar.
Ik bereid steeds vaker een grote ‘batch’ met groente in de oven en dan gaat het een bakje in zodat ik er de rest van de week steeds wat uit kan halen voor mijn maaltijden.
Een dressing met olijfolie, citroensap en uitjes
De dressing gaat over de rucola
En daar gaan de pompoen en spruitjes uit de oven bovenop met wat pecannoten.
Quinoa koken
Dit gaat er nog bovenop en klaar! Heerlijk!
Pannenkoeken maken met ei, banaan, kaneel en eiwitpoeder (soja, chocolade)
En stukjes dadel
Lekker!
Kidney bonen met een vork pletten om ze onderop de spitskoolwrap te doen
Verder gaat er nog wat groente in (wat nog over was), tomaat en kip
En klaar!
Plantaardige yoghurt met een eetlepel vanille eiwitpoeder (vegan, van OrangeFit) en bosbessen.
Bijna hetzelfde gerecht (omdat ik het zo lekker vond) maar dan met kidney bonen erbij.
Een salade met boerenkool (dressing: citroensap, ahornsiroop, olijfolie), bieten, tomaat
Appel en wortel. Deze combinatie is echt heerlijk!
6 comments
Slim idee van het roosteren van een batch groenten. Daar denk ik eigenlijk nooit aan.
Hmmm die pannenkoekjes ziet er heel erg lekker uit! Ik maakte van de week lekker soep voor twee dagen. Ook super lekker.
Poeeeeeh ik zou dat niet kunnen, zo’n batch groenten.. Eerder omdat ik zo’n ovenplaat makkelijk in mijn eentje op eet (#groteeter). Maar ziet er weer heeeerlijk uit!
Heerlijk! Als jij je groenten in de oven doet, hoe maak jij ze dan klaar? Besprenkel je ze dan met olijfolie en wat kruiden? Welke kruiden gebruik je dan meestal? De rode bietjes eet je rauw? Haal je deze uit een pot of vers? Ziet er zo lekker uit allemaal.
doe je nog aan IF? of niet meer?
Zeker! Maar geheel op mijn eigen manier. Ik heb veel geschreven over hoe ik het doe, als je even zoekt op Intermittent Fasting kom je het tegen!