Wat een waanzinnig lekker weer he? Het maakt me vrolijk. Elke ochtend sta ik op met een heerlijk gevoel als de zon schijnt. Zin in een nieuwe dag vol met lekker eten (en werken, haha). Deze twee komen samen in deze post; Voedingsdagboektijd! Dit is wat ik de afgelopen tijd heb gegeten.
Havermout met vegan eiwitpoeder, chia zaad en diepvriesbosbessen. Hier gaat wat havermelk bij en dan laat ik het een uurtje staan in de koelkast. Perfect om met dit weer nog te genieten van een bakje havermout (ik vind het opwarmen alleen lekker in de herfst en winter ;)).
Haverbrood van SCRATCH met zelfgemaakte aubergine dip:
Simpele snelle salade van rucola, komkommer, tomaat, mais, paprika, cashewnoten, avocado en ei.
Kwark met appel en granola van Yespers.
Deze kreeg ik thuis gestuurd!
Kombucha in een wijnglas, chips, yoghurt en biteswelove in het schaaltje erachter.
Onscherpe foto maar heerlijke smaak.
Rijstwafels en een maïswafel met pindakaas.
Haverbroodjes met avocado en gekookt ei, zo lekker!
Galia meloen als snack
Courgette, paddenstoelen, rode paprika en ui
Even later was het een curry! Tomatenpuree en kokosmelk aan toegevoegd.
En volkoren pasta (in een andere pan gekookt).
Zoooo heerlijk!
Aardappelen uit de oven
En klaar is het heerlijke maaltijdje!
Restjes voor de volgende dag.
Gekookte spelt
Restjes aardappelen die ik nog had bewaard
Met broccoli, ui, paprika en courgette = maaltijdje.
Salade van rucola, vega burger, rode ui, paprika, komkommer, cherry tomaat en hummus
Geroosterde asperges in stukjes gesneden
Bij de bloemkoolrijst met gebakken ui en doperwten
Dit was onverwachts zoo lekker!
Het liefst had ik even afgesloten met een ijsjes-foto maar gek genoeg staat die er niet tussen – terwijl ik wel een ijsje heb gegeten. Ik denk dat ik direct ben gaan eten ipv eerst een foto maken! Haha 🙂
Heb een fijne vrijdag lieve allemaal!