Wat is er de afgelopen tijd allemaal gemaakt en gegeten in ons huis? Ik neem je natuurlijk weer mee met mijn wekelijkse Voedingsdagboek post!
We beginnen met nectarines waar ik heel erg naar uit keek, maar ze bleken nog wat zuur. Ik was te vroeg!
Een matcha grapefruit drankje van de Marqt en een schaaltjes biteswelove (merknaam).
Yoghurt met honing, appel, pitten, cranberry en cacao nibs.
Een heerlijke simpele ijskoffie met koffie, honing, havermelk en ijsklontjes.
Eindelijk weer een TooGoodToGo bemachtigd! Er zat heerlijk fruit in wat ik direct allemaal heb opgegeten, haha.
Maar ook deze citroenmousse, hemels!
Deze TooGoodToGo was van de Marqt – mijn lievelingsplek om er een te bestellen.
Havermout met honing, hennepzaad, pompoenpitten, cacao nibs en pindakaas.
Een heerlijke papaya uitlepelen met een zelfgemaakte cappuccino met kaneel.
En de heerlijke zelfgemaakte koekjes die ik vorige week deelde op mijn blog! Hier vind je het recept. (ze waren binnen 3 dagen allemaal op):
Klassieker: rijstwafels met pindakaas.
Een stiekem schaaltje aardbeien in de verte in beeld!
Deze waren zo lekker zoet, kijk nou die kleur!
Asperges die klaar zijn om de oven in te gaan. Wat olijfolie, peper en zout zit eroverheen.
Brownies van de Marqt, geportioneerd 😉
Zadenmix met cacaonibs en cranberry voor onderweg.
Shiitake, gele courgette, peper, zout en wat olijfolie.
Eiwit erbij en klaar! Mensen vragen vaak wat ik doe met het eigeel – ik maak soms zelfgemaakt ijs van, maar meestal meng ik het door de nasi voor Boy (of voor mezelf, maar ik eet het niet zo vaak).
Watermeloen en mango, oohhh wat is het fruit toch heerlijk allemaal!
Wortel uit de oven, bloemkoolrijst met linzen en dadels (dit is zo waanzinnig lekker) en wat quinoa.
Spinaziesoep wat best goed gelukt was! Al vind ik het er niet smakelijk uit zien.
My favorite! Groente roosteren in de oven.
Met een vegaburger erbij en smullen maar.
Een broodje met alles wat ik lekker vond: smeerkaas, augurk, parmezaan, mozzarella, tomaat, zongedroogd tomaat, jalapeno en basilicum. JUM!
We sluiten af met een absoluut geniet moment met een verse baguette van SCRATCH cafe.
Hoop dat jullie mee hebben genoten met dit voedingsdagboek!
1 comment
Welke kruiden doe jij door je bloemkoolrijst?