Voedingsdagboektijd! Hoewel ik op dit moment in Marokko zit en compleet andere dingen eet, deel ik dat pas als ik terug ben zodat je in één post al het Marokkaanse terug ziet komen.
Dit is wat ik vóór Marokko naar binnen heb gewerkt wat ook heel lekker is! Voornamelijk in het teken van restjes opmaken!
Appeltje om met pindakaas te eten, hmm!
Een tartaartje en wat courgette
Soms kan het zo simpel zijn
Oja, maar dan wel met frietjes!
Ochtenden met havermout, hmm
Verse muntthee
Dit is een banaan-ei pannenkoek in the making
Niet echt gelukt, zoals je ziet. Maar wel erg lekker!
Snack in de avond, maïswafels met zuivelspread en kipfilet
Een simpele snelle salade met spruitjes, kip, augurk en wat hummus.
Jep, weer havermout als ontbijt. Ik doe er ook wat eiwit poeder doorheen.
Frietjes verslaafd!
Dit is duidelijk een bord vol met ‘restjes’ die opgemaakt worden.
Kwark met kaki fruit, pruimen, pecannoten, cashewnoten en kokos.
Banaan met kaneel
Havermout ontbijt met muesli en noten
Kip met heel veel Indiase kruiden, mango en appel.
Doperwten erbij (diepvries)
En dan serveren met wat yoghurt of kwark
Spruitjes!
Alles door elkaar. Alle restjes moesten op. Van hutspot tot truffelrijst met bieten, tot pompoen en gehaktbal..
Maar het was heerlijk!
Appel met pindakaas, blijft top
Salade met komkommer, augurk, paprika, kipfilet en hummus
Maïswafel met pindakaas en een banaan. Top ontbijt!
1 comment
Wat lekker allemaal!! Vooral kip met kruiden en mango lijkt mij een heerlijk gerecht!