Het is weer de hoogste tijd! Mijn maaltijdjes, snacks en meer van de afgelopen tijd. Ik deel ze met liefde met je! Voedingsdagboektijd!
Nog hééél even zomerfruit!
Gekookte spelt met gestoomde aubergine, gebakken ui en lima bonen. Nog wat cherry tomaten erbij en klaar!
Ik vind dit soort bij elkaar geraapte maaltijden heerlijk. Vezels van de spelt, eiwitten van de bonen en lekker veel groente.
Heerlijk geroosterde broodjes met pindakaas en hennepzaad
Verse vijgen voelen voor mij als pure luxe!
Heerlijk
Yoghurt met honing, gemengde noten en vijgen.
Dit ziet er niet uit, maar het was heerlijk! Bloemkoolrijst, champignons en twee soorten hummus ernaast.
Zilvervliesrijst, bonen, paprika, lenteui en tomaat.
Soort van roerbak met cherrytomaten ernaast voor wat extra frisheid
Glaasje wijn erbij 😉 Dit is een miniglas, vandaar dat die zo gevuld is haha.
Twee broodjes pindakaas met hennepzaad, misschien dat er nog honing op zat maar dat weet ik niet meer.
Geroosterde groente: broccoli, bloemkool, wortel, paprika, ui zoete- en gewone aardappelen
Salade met tofu en de geroosterde groente van de dag ervoor + extra bonen
Heerlijke snack!
Groenteloempia’s uit de airfryer. Ze zien er niet zo goed uit, maar wel heerlijk!
Ik word blij van citroenen op ons houten ‘bootje’
Snoeppot 🙂
Geroosterde aardappelen
Tofu uit de oven die ik een dag van te voren had geprept.
We sluiten af met dit niet zo fotogenieke beeld, maar zo is het leven vaak zat! 🙂 Hoop dat jullie hebben genoten van dit voedingsdagboek!