Yes, het is weer tijd voor een heerlijk voedingsdagboek! Nu het weer zo verschillend is, zie ik dat ook terug komen in mijn eten. Fris en zomers en dan weer lekker herfstig.
Broccoli uit de oven met wat olijfolie, peper en zout.
Champignons met citroenschil, peper, zout, olijfolie, knoflook en gedroogde tijm. Ook deze gaan de oven in.
Brood van SCRATCH café in Halfweg is zó lekker! Ik vond dit er leuk uitzien op het aanrecht dus maakte ik er een foto van voor het foto dagboek! Zoals je ziet heb ik de (biologische) citroen al een beetje geraspt (bij de champignons).
Champignons zijn klaar.
Brood is gesneden
Mozzarella, cherry tomaat, basilicum en balsamico creme.
Broccoli met een yoghurtsausje waar geraspte knoflook, geraspte citroenschil, citroensap, peper en zout doorheen zit. Zwarte sesamzaadjes ter decoratie.
Eten maar!
Broodje gehaktbal gemaakt voor Boy met de gehaktballen die ik de TooGoodToGo box zaten van de Marqt. Met wat teriyaki saus, sla, ingelegde ui en komkommer (zie foto hieronder)
Een avondje restjes eten en wat dingen uit de TooGoodToGo box van de Marqt. Hier zie je een restje zelfgemaakte nasi met bonen, een zilvervliesrijst salade van e Marqt en wat gestoomde broccoli (Boy zn bord)
Mijn bord bevat hetzelfde.
Met daarbij een rendang pie van de Marqt, jeetje wat was deze lekker!
Zó smaakvol.
Ik hou van restjesdag 🙂
Aubergine gebakken met olijfolie, peper en zout.
Eigenlijk moest het nog de oven in, maar ik had daar geen geduld meer voor!
Een TooGoodToGo van de Lidl uitgestald op het aanrecht, zoveel lekkers!
Broodje met rode pesto, komkommer, tomaat
Eigenlijk vind ik het zo al lekker genoeg, maar er kwam nog meer!
Gebakken uitjes met rode paprika erbij en klaar! Het liefst had ik nog iets van een eiwitbron erbij gedaan, maar ik denk dat ik even niets kon bedenken op dat moment (of we hadden niets in huis wat ik erbij vond passen). Oh well, dan maar zo!
Het hoeft allemaal niet ingewikkeld te zijn 🙂