Laat ik mijn voedingspatroon op dit moment beschrijven als een thema: “back on track met Teni”! Haha. En daarvoor is het belangrijk om voor te bereiden, oftewel: foodprep! (food preparation). De simpelste en snelste manier voor mij is om allemaal groente in een ovenschaal te doen met kruiden, de oven in en klaar! Lunchbox voor 3 dagen is voorzien. Kijk mee naar de foto’s!
Enkele groentes bak ik wel in de pan, zoals de courgette
En de broccoli.
Champignons, rode paprika, gele paprike, rode ui, aardappelen (ik had nog twee kleintjes, normaal eet ik ze amper), knoflook en prei bij elkaar in de schaal.
Olijfolie en kruiden erbij!
Ik kon het niet laten, heb er wat mozzarella overheen gedaan…
Het resultaat na 30 minuten in de voorverwarmde oven (200 graden Celcius)!
Oja ik had nog wat restjes van een omelet over, die heb ik er ook bij gedaan.
Groente en eiwitten van het ei! Lekker een vullende lunch 🙂
18 comments
Hoi Teni,
Deze groente bewaar je in een bakje in de koelkast neem ik aan? Hoe lang kan je dat ongeveer bewaren?
XMaartje
Hoi Maartje!
Klopt, ik bewaar het in de koelkast, hooguit 3 dagen!
X
eiwitten van welk ei?
Van de omelet, staat er heel kort in vermeld 😉 Die had ik nog “over”.
Wat voor kruiden gebruik je?
Paprikapoeder, peper, zout en gemalen knoflook!
Hmm, klinkt lekker! Goed idee om gewoon wat groenten met lekkere kruiden te roosteren in de oven, heel erg lekker en ook super makkelijk!
Echt een lui-receptje 😉
Oh bah! Mij lijkt het helemaal niks zo te lunchen… Haha, geef mij maar rauwkost! Wel nieuw ideetje dankzij je foto’s, lekker rode en gele paprika met champignons, jummie! Denk dat ik dat volgende week mee neem als lunch!
Hahah ieder zn ding! Wel leuk dat je er nog een ideetje aan over houdt! Hihi 😀
Jammie wat ziet dat er heerlijk uit Teni! Goed bezig, back on track, dat gaat je zeker lukken!
Mozarella erover, dat is trouwens wel een ideetje, eens wat extra’s op mn groentelunches 🙂
Mozzarella maakt alles beter! hihi :p
hee teni, je luncht altijd vrij groot, wat eet je meestal nog na je werk als je avondeten?
Hoi Yvonne! Dat klopt 🙂 De lunch is mijn grootste maaltijd, in de avond eet ik hooguit nog wat kwark of rauwkost. Eigenlijk niet veel meer, de trek is er ook niet in de avond.
wat een super lekkere recepten heb je op je site staan. Ik kan voorlopig weer vooruit met leuke ideeen.
Welke kruiden gooi je over de groenten?
Groetjes
Aw leuk om te lezen!!
Ik heb paprikapoeder, gemalen knoflook, peper en zout gebruikt!
Liefs,
Mss een domme vraag:-) warm je dit dan weer op of eet je het koud?
Is helemaal geen domme vraag! Als je wist hoeveel mensen me dit vroegen :p Ik eet het altijd koud, er is wel een magnetron, maar ik heb helemaal geen moeite met het koud eten ervan 😉