[embedyt]https://youtu.be/s4ZGzbyXeVc[/embedyt]
Let op, de video komt om 8:00 uur online op YouTube
Een extra video deze week en wat voor één: compleet in het teken van food preppen. Iets wat ik héél graag doe, maar nu met mijn glazen bakjes van de Ikea nog véél leuker vind om te doen en met jullie te delen.
Ik laat je in de video van vandaag de basis food prep zien met een paar simpele ingrediënten die ik nog in huis had. Het lijkt me leuk om dit in de toekomst steeds meer uit te breiden. Dus als er vragen zijn, laat het gerust achter in de comments!
In deze post (als je klikt op “Continue Reading”) vertel ik wat ik heb gedaan en hoe!
[sm-youtube-subscribe]
Aardappelen en pompoen uit de oven
- 370 gram aardappelen
- 260 gram pompoen
- 6 gram olijfolie
- peper, zout, knoflookpoeder en paprikapoeder
In de voorverwarmde oven van 220 graden Celsius 20 minuten bakken (hetelucht stand).
Rijst, gekookt
- 100 gram rijst
- 1/4 blokje bouillon
- 250 ml water
Met de deksel op de pan aan de kook brengen en dan het vuur laag zetten. Eventueel halverwege de deksel schuin op de pan zetten zodat er wat stoom kan ontsnappen. 20 minuten koken en klaar!
Broccoli, spruitjes en wortel, gestoomd
- 155 gram broccoli
- 250 gram spruitjes
- 115 gram wortel
In stukjes gesneden, in de stoompan met wat zout en voor 20-30 minuten stomen tot alles beetgaar is (of hoe gaar jij wilt).
Tofu, uit de oven
- 415 gram tofu
- 5 gram olijfolie
- peper, zout, knoflookpoeder, paprikapoeder
In de voorverwarmde oven op 200 graden Celsius voor 20 minuten.
Sla
Spreekt voor zich 😉 Dit was een krop met 625 gram gesneden en gewassen sla.
Het eindresultaat:
Bedankt voor het kijken lieve allemaal! Vergeet niet te abonneren om niets te missen en me te volgen op Instagram voor meer foodtips/antwoorden op vragen etc.
2 comments
Soort van prêp à porter. Lekkah. 🤩 Leuke video dit zeg. Wat een goed idee dit. Fijne tips ook. Leerzaam voor mij.
Beda… je weet wel 😂.
😘
Hahaha leukerd ❤️