Het is voedingsdagboektijd! Van heerlijke salades tot lekkere red velvet cake. Ik moet zeggen dat ik verbaasd ben over de hoeveelheid groente die ik naar binnen heb gewerkt de afgelopen week, haha. Hoera!
Ik had nog heel veel boerenkool over en wilde de “Boerenkool salade vol goedjes” namaken, maar dan net anders; met wortel.
De waanzinnige dressing! Check het recept voor deze dressing.
Boerenkool ‘inmasseren’ met de dressing
Ook besloot ik een halve kaki door de salade te doen
En wat kikkererwten uit blik
Rode kool erbij en klaar!
Smullen 🙂
Ander experiment met wortel, ui en rode kool
Noedels gekookt en daarna kort in wat sojasaus en miso gemengd met water opgewarmd zodat ze vol smaak zouden zitten.
Bij elkaar gegooid in een wok met boerenkool (ja, ik had echt heel veel boerenkool in huis)
De rest van de kikkererwten die ik had opengemaakt voor de eerdere salade erbij.
Dinner is served!
Bananenijs met chocolade eiwitpoeder
Nieuwe theetjes ontvangen, ik vind deze verpakkingen van Or Tea? zo leuk!
Kaki als ontbijt
Met twee maïswafels met pindakaas.
Twee crackers (wasa) met philadelphia en jam
Worteltjes erbij
Met de leukste man (voor mij dan) in Nederland koffie drinken en taart eten bij de drie Graefjes in Amsterdam
Hij zit altijd heel snel vol, dus dat betekent: meer voor mij! MUHAHAHA
Meneer kan zó heerlijk koken 🙂 Vooral de Oosterse keuken beheerst hij goed. I love it.
Broodje pulled bbq chicken op kantoor bij mijn lieve vriendinnen van Fitgirls.nl (Dani en Lizzy)
Ik ga weer watertanden als ik dit zie.. Hm, misschien tijd om dit eens na te proberen voor een recept!
2 comments
Wat een heerlijke dingen weer en mooie balans!
Wow, ziet er allemaal heerlijk uit! Ik ben wel benieuwd naar het recept van je vriend :).