Eten eten eten eten. Dat is waar het om draait bij een voedingsdagboek post. Of eigenlijk; foto’s van eten waardoor je trek krijgt. Meer hoef ik niet te zeggen 🙂
Ontbijt. Als ik niet kan kiezen welke topping, dan neem ik alle 3 mijn favorieten. Beschuit met hagelslag en kaas, rijstwafel met pindakaas.
Yoghurt met diepvriesbosbessen die ik heb laten ontdooien
Een zak diepvries groente in de pan, en bakken maar!
Kipfilet klaargemaakt in de airfryer met een stukje aluminium folie eromheen.
Appel, banaan en daar komt waarschijnlijk nog pindakaas bij dat nu niet te zien is. + Koffie
Een speltbroodje door midden gesneden, op de ene helft zuivelspread met avocado en op de andere helft kaas met een gekookt ei.
Twee crackers met kaas en twee crackers met pindakaas.
Wrap met iets wat ik de vorige keer had “gehatseflatst”, geen idee hoe ik het moet noemen.
De laatste tijd is de lucht ineens zo mooi wanneer de zon onder gaat. Mijn hele huis verandert qua kleur.
Bij de Lidl hebben ze diepvries kipfilet in een grote zak. Super handig dacht ik zo! Het nadeel is dat ik deze filets zó zout vond, nergens voor nodig..
Diepvriesgroenten zijn mijn vrienden.
Dit is hoe ik de kip tegenwoordig klaarmaak in de airfryer. Als het een kip is uit de vriezer dan duurt het zo’n 20 minuten op 200 graden, anders iets korter.
Groente kan ook in de airfryer 🙂
Voordeel is wel, dat de kip ontzettend mals blijft omdat het vocht (De vocht? Het vocht? Kan allebei?) eromheen blijft door de folie.
Parmezaanse kaas erover en ik ben een blij mens.
Yoghurt met appel
Speltbroodje met feta en parmezaanse kaas (ik combineer altijd verschillende kazen met elkaar) en avocado met chilivlokken, peper en zout.
Wrap! Met overgebleven kip en groente + kaas van de avond ervoor.
Selderij en sinaasappel, gewoon, snacken.
Yoghurt met noten en vruchtjes
Laatste restjes groente opmaken
Zoete aardappel, kan ook in de airfryer haha. Ik ben gek op dat ding.
En hier weer kip, ik doe hier nog wel flink wat kruiden overheen voor het de airfryer in gaat.
En voila, weer een maaltijd klaar.
Yoghurt met appel, kaneel, noten, rozijnen en cranberries.
Pepernoten Bananen Cake! En ik zou ik niet zijn, als ik het niet even op de gril zou leggen waardoor het warm is 🙂 Jum.
Kopje koffie erbij en genieten!
11 comments
Wat slim om je stukje cake op de grill te leggen! Die ga ik onthouden 🙂
Airfryer is echt top! Misschien heb je nog andere tips met temp. en tijd erbij? Cake kan je er ook bijvoorbeeld in bakken.
Als de cake is afgekoeld is hij best massief, ik gok dat het opwarmen hem iets minder stevig maakt. Ondanks dat het een wat massieve cake is, zijn er gewoon weer 2 plakjes meegegaan in mijn tas voor de ochtendsnack vanmorgen hoor! Heerlijk bij de koffie!! Enne…zelfs mijn vriend vindt hem lekker! 😀 Die eet bijna nooit mijn cakes (behalve als het er eentje uit een pakje is…die ik nooit meer maak). 🙂
Allemaal mooie foto’s met lekkere hapjes!
Misschien een tip voor de volgende keer de dagen erbij zetten.
Doe ik bewust niet 😉
Lees ook: http://fitbeauty.nl/waarom-ik-geen-exact-voedingsdagboek-sportdagboek-ga-posten/
Wat een leuke post!
Hahaha –>Diepvriesgroenten zijn mijn vrienden. 😀
xx
Bianca
http://www.thegreencreator.nl
Het is toch wel “het” vocht hoor ! 😉
Vind ik ook logischer! Hier staat dat het beide kan: https://www.welklidwoord.nl/vocht
Wat een lekkere dingen weer allemaal! Ik grill mijn broodjes en bananenbrood/cakedingetjes ook altijd nog even, wordt het zoveel lekkerder van! En dan vooral bananenbrood met pindakaas op de grill, jam!
Enne, het is ‘het vocht’ haha :p
Hoi tenie. Pas stond er op Facebook een soort plaatkoek van havermout met banaan en blauwe bessen. Ik kan het recept nergens meer vinden op je site? Zou ik het misschien kunnen krijgen? Alvast bedankt groetjes Maaike
Hoi Maaike! Bedoel je de havermout ontbijt cake? Of de havermout cookie?
http://fitbeauty.nl/recept-havermout-ontbijt-cake/
http://fitbeauty.nl/recept-havermout-ontbijt-cookie/