De weken vliegen voorbij en we zitten alweer in november! Jeetje, wat gaat het snel.
Voor nu is het in ieder geval tijd voor een nieuw voedingsdagboek met wat meer herfstige maaltijden!
Cavolo nero, zoete aardappel en rode ui op een ovenschaal
Wat olijfolie, peper, zout en paprikapoeder eroverheen
Dit voor 40 minuten in de voorverwarmde oven. De cavolo nero haal ik er wel na 15 minuten uit, dan is het al lekker knapperig.
Terwijl ik hierop snack (zooo lekker crunchy!), stoom ik de spruitjes
Ik had ze natuurlijk al gewassen en geschild in de koelkast liggen (check de koelkast-organise video!), dus dat maakte dit proces heerlijk soepel!
Maaltijdje, simpel en heerlijk.
De restjes worden natuurlijk netjes bewaard.
Boy had een croissantje voor me gehaald als verrassing, zomaar heerlijk genieten op een doordeweekse ochtend!
Erwtensoep met vega worst. De soep was heerlijk, de vega worst verschrikkelijk, haha.
Banaan-ei pannenkoeken met aardbeien, kokosrasp en maple syrup/
Dat is lang geleden he!
Boy zn maaltijd: Rendang van def Marqt met lenteui en rijst.
Mijn maaltijd: Gnocchi van dfe marqt. Op de verpakking stond “voor 2 personen”, maar ehhhh, dit is net genoeg voor mij hoor! 😉
Slagroomijssss
Geroosterd brood met avocado, peper, zout en “Everything but the bagel” kruiden (uit Amerika meegenomen vorig jaar).
Zoete aardappelchips, hmm!!
Roerbak groente uit de TooGoodToGo box met zoete aardappel. De restjes van fe vieze worst heb ik op een broodje gegeten. Want weggooien kan ik niet.
Ontbijten in het weekend met afbakbroodjes! Dit is zo nostalgisch voor mij!
Drop als toetje in de avond!
Geroosterd brood met avocado. Deze keer zonder peper, zout of andere smaakmakers.
Slagroomijs met.. slagroom! Ik kocht slagroom voor warme chocomelk (want: herfst!!), maar besloot het ook bovenop mijn bakje slagroomijs te doen. Jum!
Wrap in the making!
Met onder andere deze hummus van de Lidl met de smaak: Ras el Hanout. Aanrader!! Ik vind deze fantastisch.
Rode bieten wrap (niet dat dar per se zoveel gezonder is hoor, ik vind de kleur vooral cool ;)). Met hummus, avocado, tomaat, komkommer en hierna nog wat rucola.
Jum!
Weer een avondje slagroomijs met slagroom 🙂
Rijkgevulde salade met rucola, avocado, rode ui, tomaat, komkommer, zongedroogde tomaat en pompoenpitten.
Geroosterd broodje met hummus, avocado, tomaat en nog wat rucola.
Top ingrediënten voor wraps, salades en broodjes zoals je ziet 😉
En daar sluiten we dan ook het eerste voedingsdagboek van november mee af! Binnenkort zit ik twee weken in een huisje in Frankrijk, dus bereid je maar voor op veel maaltijdjes vanuit daar!
4 comments
ziet er weer fantastisch en inspirerend uit, nu heb ik trek…
Liefde voor dit gehele voedingsdagboek. Wat een plaatjes. En je tekstjes erbij… de grapjes erin… Zo leuk. Naar la France, wat top! In een huisje! Top-topper-topst! Ronflonflon mon amie, très bien! 👌🏻😀 Bon voyage alvast en enjoy the ride. Die van het leven en die naar Frankrijk. 😘
Het is een feest om naar je foto’s te kijken. <3
Hoi Teni, deze post is al van even geleden, dus misschien kom ik er wat laat mee, maar heb je de vegan rookworst van de AH al geproefd? Persoonlijk vind ik die heel lekker in erwtensoep! Groetjes! <3