Yes, het is weer tijd voor een heerlijk voedingsdagboek! Achter de schermen ben ik weer flink content aan het opnemen voor “Op weg naar mijn droomlichaam”, dus je zult hier en daar in dit voedingsdagboek al voorproefjes zien!
Let’s go 🙂
Klutsei met tomaat + een geroosterd pita broodje ernaast.
IJstaart! Ik was vergeten hoe lekker dit was, vooral die knapperige chocolade laagjes middenin!
Deze is trouwens van Italiamo, bij de Lidl.
Boy had een pasta gerecht uit de oven gemaakt, het was heerlijk!
Pasta en kaas doen het sowieso erg goed bij mij!
Yoghurt met blauwe bessen, geschaafde amandelen, hennepzaad, blauwe bessen en pindakaas.
Allemaal beetjes bij elkaar: dit zijn allemaal salades van de Marqt die in een TooGoodToGo box zaten.
De volgende dag at ik de overige restjes met rijst en avocado.
Boy at rijst met Japanse mayo, komkommer, wortel en avocado.
Volkoren pasta gemengd met truffel roomkaas (van de Marqt, zo lekker!), met tomaat en een gebakken ei. Heel vreemd bij elkaar geraapt, maar ik vond het lekker!
Klutsei op een broodje met avocado.
Hmmm 🙂
Zoals je kunt zien had ik aardig wat volkoren pasta ge-foodprept! Hier eet ik het met tomatensaus, gebakken cavolo nero en lenteui
Fantastische witte chocolade cheesecake van de Marqt! Oohhhhh genieten dit.
Daar is het weer: volkoren pasta gebakken met truffel roomkaas, ui en oesterzwammen.
Snert in the making!
Hmm, zo heerlijk herfstig.
Ik heb worst altijd heel lekker gevonden, maar ik kan het idee van een dier eten tegenwoordig bijna niet meer verdragen. Dus is er nu een grote zoektocht naar een lekkere vega wordt die bij de snert kan. Ik besloot naar de Hema te gaan en daar een vega worst te kopen, maar ik moet zeggen dat ik deze ZO GOOR vond! Ik zeg dit nauwelijks, maar echt, jeetje wat was dit vies.
Maarja, weggooien kan ik dan ook weer niet.
Dus ik heb het maar op een wit bolletje – het enige brood in huis van Boy – met heel veel ketchup gegeten. Zo was het beter te doen.
Smoothie met diepvries bramen, blauwe bessen, banaan, eiwitpoeder (vegan; OrangeFit) en amandelmelk.
Gebakken oesterzwammen met lenteui en een walnoot-pesto sausje van de Marqt.
Daar deed ik nog wat cavolo nero bij en klaar!
Super voedende maaltijd
Ijstaart is er weer!
Geroosterd brood met jam en feta
Oeps, net te laat met een foto maken. Chips dus. Lijkt me ook een mooie afsluitende foto! 🙂
Geniet van jullie vrijdag lieve allemaal en eet lekker!