Tijd voor weer een heerlijk voedingsdagboek met wat invloeden uit Berlijn natuurlijk! Boy en ik waren het afgelopen weekend in Berlijn en hebben daar natuurlijk heerlijk buiten de deur gegeten. Wat we precies hebben gedaan komt nog in een foto dagboek maar vandaag deel ik wat ik de afgelopen week, inclusief weekend Berlijn heb gegeten!
Twee crackers met pindakaas
Paprika, tomaat, lenteui
Volkoren wrap met avocado
Spinazie kaas rondo van de Lidl, even gebakken en in reepjes gesneden
+ ketchup en groente = heerlijke wrap!
Oja, nog wat gemengde sla erbij 😉
De start van een heerlijke bloemkoolrisotto! Het recept vind je inmiddels al op mijn blog of via deze link:
Havermout met havermelk, chiazaad en maple syrup
Restje bloemkoolrisotto voor de volgende dag
Onderweg naar Berlijn en ik eet heel charmant een pecan broodje.
Vegan Vietnamees eten, jum!
Met wat froyo om de avond af te sluiten 🙂
De volgende ochtend: koffie en gebak!
In de avond zijn we bij een Syrisch restaurant gaan eten, dit was niet normaal lekker! Het heet Yarok.
Alleen nog maar ogen voor mijn bord 😉
Allemaal reepjes gekocht in Duitsland om altijd bij me te dragen in mijn tas voor als ik honger krijg onderweg.
Broodje kaas en broodje.. met niks.
Boy ging heerlijk Mexicaans koken! Dit was de salsa
Nog wat losse stukjes mango
Kip, ui en paprika
Met wat yoghurt op een volkoren wrap en smullen maar.
De wraps waren op dus de tweede portie was gewoon zonder wrap 😉
Sinaasappel + selderij + wortel + gembersap uit een mok.
Broodje met zuivelspread
Aardbeien Skyr
Salade van ijsbergsla, tomaat, paprika, lenteui, restjes salsa van de avond ervoor en linzen.
Zó kleurrijk!
Zo, het werd tijd voor een flinke portie fruit! Sinaasappel, mango en druiven.
Smoothiebowl van diepvries aardbeien, diepvries banaan, vegan eiwitpoeder, yoghurt, havermelk en chiazaad
Jum! Mist alleen nog een wat toppings
Lekker iets om op te kauwen! Hennepzaad en cacao nibs.
Popcorn en Netflix!
Dit was het tweede schaaltje, 10 minuten daarna haha.
Opnieuw een sapje, ik heb het gevoel dat ik even wat meer aan mijn micronutriënten moet denken (vitamines en mineralen) en probeer daarom zoveel mogelijk sapjes te drinken (zelf gejuiced, ik heb een Novis Vita Juicer). Dit is sinaasappel, citroen, appelazijn, water met prik, cayenne, kurkuma en peper.
Een heerlijke opkikker, vooral in de middag!
Zo, dat was hem weer voor deze week; het voedingsdagboek! Heb je vragen of suggesties? Laat het achter in de comments!
Fijne donderdag lieve allemaal!
1 comment
Hee Teni, prachtige kleuren in dit dagboek!
Ik vroeg me af (mocht je het willen delen) heb je enig idee hoeveel jij/jullie uitgeven aan eten in een week?
Ik ben bezig met mn budget en ben benieuwd 🙂