Wat voor lekkers (voor mij dan ;)) heb ik de afgelopen week gegeten? Je ziet het in een nieuw voedingsdagboek!
Soms lukt het gewoon niet om alles op tijd op te eten, vooral met groente en fruit. Ik wordt steeds beter in het invriezen (het herinneren om in te vriezen) van alles. Hier lekker pompoen, bloemkool en spruitjes die ik al had voorgesneden en in zakjes had ingevroren.
Deze stoom ik of doe ik in de oven.
Deze keer had ik ze gestoomd en daarna even opgebakken met wat linzen
En chilisaus!
Oja om het nog een frisse twist te geven heb ik er komkommer en lenteui bij gedaan.
Boy had zin in pizza dus ik ging direct aan de slag met deeg maken (want ik heb altijd zin in pizza, hehe). Dit is het recept van Jamie Oliver, ik heb er alleen een zakje pizza-kruiden doorheen gedaan voor de afwisseling.
Dezelfde kruiden (zaten ooit in een goodiebag dus ik heb geen idee meer van welk merk) met wat tomatenpuree, water en honing als saus. Ik heb nooit zin om hier heel ingewikkeld mee te doen.
Deegeen uurtje laten rusten en dan uitrollen
Hmmm nu al zin in deze gek gevormde pizza
Rode ui, kaas (van een plak, want we hadden geen geraspte kaas meer haha), jalapeno en tomaat
Verse basilicum erop nadat de pizza uit de oven is en smullen maar!
De tweede pizza met pulled chicken, tomaat en avocado. Je ziet wel duidelijk dat we de pizza delen en dat er een Boy-kant is en een Teni-kant 😉 Haha.
Echt een geïmproviseerde pizza aangezien we niet heel veel pizza-toppings in huis hadden.
Matcha latte met havermelk en ijsklontjes.
Brood met honing en eentje met pindakaas
Pompoen uit de vriezer dat de oven in gaat met wat olijfolie, knoflookpoeder en paprikapoeder
Salade van ijsbergsla, paprika (geel en rood), lenteui, augurk en linzen
Een vega kroket van de Lidl, paprika en aardappelen uit de oven. Simpel maar heerlijk.
Broodjes uit het broodrooster met zuivelspread. Een lekkere dikke laag ook.
Yoghurt met appel en granola van Deliciously Ella dat ik tegen kwam bij STACH!
Brood met zuivelspread, tomaat, komkommer, augurk en lenteui
Basilicum en balsamico azijn erbij en klaar.
Hmmmm 🙂
Salade van ijsbergsla, bloemkool uit de oven en bloemkool dat gestoomd is (in restjes bewaard in de koelkast), lenteui, tomaat en hummus
Dit is echt bij elkaar gegooid want het waren de laatste restjes in huis.
Havermelk met de granola van Deliciously Ella.
Kombucha 🙂
Avondsnack: twee kiwi’s en een sinaasappel.
Volkoren wrap met zuivelspread, salsa (van Boy de dag ervoor) en avocado.
Nomnomnom, dit ga ik zometeen ook weer eten!
Yoghurt met appel, honing en natuurlijk weer de granola van Deliciously Ella, deze ga ik denk ik in een paar weken opmaken!
Zo, dat was weer een lekker voedingsdagboek als je het mij vraagt! Ik hoop dat het je een idee heeft gegeven van wat ik ongeveer eet (daar zijn op social media vaak vragen over)! Vragen? Laat het weten in de comments!
2 comments
Alles ziet erg lekker uit! 😊
WoW! De granola van deliciously Ella bij Stach!! En? Is ie lekker?