Is het alweer tijd voor een voedingsdagboek? Jazeker!! Kijk (en geniet) mee van de dingen die ik de afgelopen tijd heb gegeten!
Maïswafels met pindakaas, banaan en hennepzaad. Hij is weer even terug hoor, deze combi!
Een groene pasta pesto! Hier staat het recept inmiddels al van online:
Zo smeuïg en lekker!
Geroosterd brood met klutsei en tomaat.
Gebakken champignons.
Pizza op wraps!
Zo simpel en lekker! Makkelijk klaar te maken ook.
Brood met pindakaas en banaan
Dat at ik met 3 Zweedse gebakjes uit de oven (van de Lidl) met een schaaltje fruit ernaast. Jaja, flink ontbijt!
Het was goed genieten.
Ananas, nectarine en banaan.
Aardappelen uit de oven en een vega kroket voor Boy.
Een fantastische curry met kikkererwten, linzen, kokosmelk en Indiase kruiden. Witte rijst erbij en wat koriander.
Ik zit weer in de brood-pindakaas-banaan fase he? Deze keer met wat honing.
Chips met yoghurt (net niet in beeld)
Gekookte quinoa, avocado, courgette, paprika, rode ui, vega kroket en zoete aardappel. Dit is me toch een bord vol vitamines, mineralen, eiwitten, goede vetten en vezels!
Ik hou echt van dit soort samengestelde ‘bowls’.
En we sluiten af met de restjes van mijn pasta pesto!
Het was weer smullen! Op naar een nieuw voedingsdagboek volgende week!