Woohoo tijd voor weer een heerlijk voedingsdagboek! Je ziet het al aan de thumbnail, bomvol kleur en gezonde ingrediënten. Daar hou ik van!

We beginnen met geroosterde groente: courgette, paprika, wortel en ui.

Heerlijk in de oven met wat olijfolie, peper, zout en paprikapoeder

Bakje yoghurt met granola, honing en aardbeien

Rijst met snijbonen, chapmignons, ui, champignons en sesamzaadjes.

Had er wat sojasaus en maple syrup bij het bakken bij gedaan.

Twee broodjes met twee gebakken eieren.
 
 
Simpele salade met aardappel, kikkererwten, tomaat, komkommer en yoghurtdressing.
 
 
Aardbeien en banaan

Eiwitsmoothie
 
 
Tijd voor een sapjes prep! Als ik dan toch de juicer ga gebruiken, dan maar lekker 3 sapjes tegelijk maken voor de komende 3 dagen.

Dit geeft me toch een blij gevoel!

Het eerste sapje: wortel, grapefruit, sinaasappel, citroen en gember

Het tweede sapje: selderij, citroen, gember en komkommer

Dit was het geworden!

Pasta in the making met zelfgemaakte saus.

Heerlijk volkoren pasta met wat basilicum, dit is Boy zn bord

En dit is mijn bord: met parmezaanse kaas natuurlijk!

Salade met tempeh, tomaat, taugé

Frambozen kombucha

Zoete aardappel uit de oven met een roerbak van sperziebonen, kidney bonen, mais en paprika.

Dit was mijn bord

De lekkerste cinnamon rolls uit de oven van de IKEA.

Simpele salade ernaast van groene bladgroente, paprika, mais en olijven
 
 
Tempeh en sperziebonen gebakken met sojasaus, citroensap en maple syrup.



Gebakken sperziebonen met aardappelen (boter, tijm en knoflook)

Yoghurt met granola en abrikozen

Spinazie-kaas vega burger met gebakken sperziebonen en champignons. En wat ketchup


Yoghurt met muesli, simpel

En we sluiten af met de heerlijkste cinnamon roll! Precies, die van de IKEA 😉
Zo, dat was genieten!






