Woohoo tijd voor weer een heerlijk voedingsdagboek! Je ziet het al aan de thumbnail, bomvol kleur en gezonde ingrediënten. Daar hou ik van!
We beginnen met geroosterde groente: courgette, paprika, wortel en ui.
Heerlijk in de oven met wat olijfolie, peper, zout en paprikapoeder
Bakje yoghurt met granola, honing en aardbeien
Rijst met snijbonen, chapmignons, ui, champignons en sesamzaadjes.
Had er wat sojasaus en maple syrup bij het bakken bij gedaan.
Twee broodjes met twee gebakken eieren.
Simpele salade met aardappel, kikkererwten, tomaat, komkommer en yoghurtdressing.
Aardbeien en banaan
Eiwitsmoothie
Tijd voor een sapjes prep! Als ik dan toch de juicer ga gebruiken, dan maar lekker 3 sapjes tegelijk maken voor de komende 3 dagen.
Dit geeft me toch een blij gevoel!
Het eerste sapje: wortel, grapefruit, sinaasappel, citroen en gember
Het tweede sapje: selderij, citroen, gember en komkommer
Dit was het geworden!
Pasta in the making met zelfgemaakte saus.
Heerlijk volkoren pasta met wat basilicum, dit is Boy zn bord
En dit is mijn bord: met parmezaanse kaas natuurlijk!
Salade met tempeh, tomaat, taugé
Frambozen kombucha
Zoete aardappel uit de oven met een roerbak van sperziebonen, kidney bonen, mais en paprika.
Dit was mijn bord
De lekkerste cinnamon rolls uit de oven van de IKEA.
Simpele salade ernaast van groene bladgroente, paprika, mais en olijven
Tempeh en sperziebonen gebakken met sojasaus, citroensap en maple syrup.
Gebakken sperziebonen met aardappelen (boter, tijm en knoflook)
Yoghurt met granola en abrikozen
Spinazie-kaas vega burger met gebakken sperziebonen en champignons. En wat ketchup
Yoghurt met muesli, simpel
En we sluiten af met de heerlijkste cinnamon roll! Precies, die van de IKEA 😉
Zo, dat was genieten!