Weer een week aan voedsel is er voorbij gegaan en terwijl ik de foto’s selecteer, druipt het kwijl vanuit mijn mondhoeken naar beneden.. Oh, ik had deze week best opnieuw willen beleven qua voeding. Maar ik moet zeggen dat de komende week ook veelbelovend is. Eerst even terugblikken door middel van mijn voedingsdagboek!Β
Salade bij mn moeder met van alles en nog wat. Van bietjes tot ham tot asperges tot hΓΌttenkΓ€se.
Kwark met bosbessen
Weer een rijkgevulde salade, nu met kip.
MaΓ―swafels (ah biologisch) met jam (zonnatura) en hΓΌttenkΓ€se
Ik had zo’n zin in ijs. Slagroomijs (Hertog) it is!
Salade van kidney bonen, spinazie, rode ui, komkommer en zongedroogde tomaat. Met wat citroensap eroverheen.
Ik heb nog allemaal plakken van mijn yoghurt cake met bosbessen in de vriezer liggen. Af en toe pak ik er een uit en leg ik hem op de grill. Heerlijk!
Tartaar, platgedrukt gewikkeld in aluminiumfolie met wat kruiden. Dit gaat de Airfryer in. Superhandig!
Zak diepvriesgroente (lidl) en een bak champignons roerbakken
Rode ui erbij
Een beetje chili saus en klaar!
Met het tartaartje maakte ik een ‘burger’ met wat ketchup en augurken.
Ik pikte ook nog wat champignons en wortelen uit mijn roerbak mengsel.
wrap met smeerkaas, spinazie, ham, komkommer en jalapeΓ±o’s
Kwark met nectarine, noten en cranberries (lidl)
Bananenijs met vanille whey poeder van Fitshe.
Ik had nog een mini ‘eat natural’ reepje over, die heb ik in stukjes eroverheen gestrooid.
Een wrap met ham, ketchup en tomaat en een mini broodje met kip en tomaat
maΓ―swafels met zuivelspread, kipfilet, ham en augurken
Een wrap (AH) met smeerkaas, ketchup, kipfilet, tomaat, augurk en jalapeno.
Bijna hetzelfde, maar dan Β met ham
Kwark met een beetje vanille whey poeder erdoor
Een half spelt bolletje met augurk, tomaat, kipfilet en jalapeno. Er is een thema aan de gang he?
Een tartaartje in stukjes gesneden samen met wat diepvries groente (lidl)
En ja, ik heb er ketchup (Heinz 50% minder suiker) bij gedaan. Zo niet classy.
Ik denk dat ik iets teveel ham, augurk en kipfilet in huis had..
Laatste restjes diepvriesgroente (doperwten en wortels AH) en mijn moeders hapjes die ik in de vriezer had liggen.
Kwark met diepvriesbosbessen die ik even heb opgewarmd in een pannetje.
Dit noemen we restjes opmaken. Laatste wrap met wat hagelslag en pindakaas met honing.
Kwark met appel
Dit is overduidelijk mijn tweede mok koffie met wat sojamelk
Pizza wrap!
Lunchen in Schotland bij het Opel event! Jum!
Ik weet niet precies wat het allemaal was, maar het was heerlijk!
Mijn lievelingsgedeelte π
Ik ging voor een brownie met een kopje zwarte koffie. Oh wat heb ik lekker gegeten in Schotland. Volgende week krijg je het tweede gedeelte te zien en aanstaande zaterdag komt er in mijn Foto Dagboek voorbij wat ik daar nou ging doen!
Hopelijk hebben jullie hier weer wat eet-inspiratie op gedaan. Zoals je ziet eet ik echt niet 100% ‘clean’ of ‘gezond’ of ‘puur’. Ik heb van alles geprobeerd en ik doe vooral waar ik me goed en gelukkig bij voel. Dat lijkt me het allerbelangrijkste in het leven. <3 Fijne woensdag!
16 comments
Aaah wat een heerlijke dingen weer. De wrap met smeerkaas brengt mij op ideeen.
π Ik krijg er weer trek van. Wat voor ideetjes heb jij? π
Superleuk om te zien! Jouw voedingsdagboekjes zien e altijd zo smaakvol uit!
ahh thanks Romy!
Vraagje.. Hoe smaakt jalapeno? Is die scherp of rauw juist goed te doen?
Enne.. elke keer bij een foto bananenijs denk ik: hè hummus! En dan lees ik vervolgens je onderschrift ?
Smaakt erg pittig! Daarom gebruik ik meestal maar 2 stukjes (weer in stukjes gesneden) op een broodje.
Haha wat grappig dat je er hummus in ziet! Nu je het zegt π
Oh lekker zeg, die salades van jou zien er altijd zo top uit!
Haha ik settel niet voor suffe salades!
Hey Teni, het zijn weer plaatjes! En zoooo lekker…mmmm. Ik moest stiekem wel even lachen bij het ijs, je schreef (Hertogjan) maarre, dat is het biermerk. π Het ijs is gewoon Hertog. Zet me aan het denken, wat vind je nou lekkerder…ijs of bier! hahaha
Enne, mooi logo!! Strak hoor!
Hahahahha ik moet hier stiekem toch wel heel hard om lachen, heb het net aangepast!
Ik ben niet zo’n bier liefhebber, dus zeker ijs! Haha
En dankjewel voor het logo, ik ben er ook echt super blij mee! π
Haii
Zou je een keertje in je voedingsdagboek bij je foto’s (die altijd prachtig zijn) kunnen neerzetten of het onbijt…lunch…tussendoortje of diner is?
Hi Danielle, bedankt voor je berichtje. Ik eet niet ‘normaal’ volgens een patroon (ontbijt/lunch/diner) dus dat is niet mogelijk.
Ook vraag ik me af waarom je dit zou willen zien? Want deze posts zijn ter inspiratie, zodat je zelf kunt bepalen wat bij jouw ontbijt/lunch/avondeten/tussendoortje past. Iedereen eet anders en ik ben daar altijd ontzettend voorzichtig in met posten wat ik exact eet op een dag, wanneer en tot welke maaltijd het zou ‘moeten horen’. Want niks moet met eten π
Hej π Ik vraag me af hoe het gaat met het intermittent vasten π Daarnaast moet ik zeggen dat het er altijd goddelijk uit ziet (zelfs de koffie, waar ik van gruwel bij het idee om het op te drinken π ) En je logo ziet er gaaf uit!!
Succes nog! π
Hoi Linda,
ik reageerde net ook al bij Danique die erover vroeg:
” Dat gaat nog steeds door! Zoals gewoonlijk. Ik wist niet dat er blijkbaar interesse was in een ‘update’ artikel. Ik weet niet zo goed wat ik er nog over zou moeten schrijven dan wat ik al heb gedaan. Maar misschien dat ik over een tijdje weer een update eruit kan gooien, ik sta er niet zoveel meer bij stil. Ik eet gewoon rond 11 uur, soms 12 uur (soms een ander tijdstip als dat uit komt) en stop na 8 uur met eten tot het de volgende dag is.
Maar misschien heb je een specifieke vraag waar ik op kan inhaken! Let me know! ”
Dus misschien heb jij ook een specifieke vraag, sta ik voor open!
En dankjewel voor het logo π Ik ben er zelf ook ontzettend blij mee!
Hoi Teni,
Wat ziet het er allemaal weer lekker uit!
Ik vroeg me nog af hoe het gaat met intermittent fasting, omdat je daar al een tijdje niets over hebt geschreven π
Hoi Danique,
Dat gaat nog steeds door! Zoals gewoonlijk. Ik wist niet dat er blijkbaar interesse was in een ‘update’ artikel. Ik weet niet zo goed wat ik er nog over zou moeten schrijven dan wat ik al heb gedaan. Maar misschien dat ik over een tijdje weer een update eruit kan gooien, ik sta er niet zoveel meer bij stil. Ik eet gewoon rond 11 uur, soms 12 uur (soms een ander tijdstip als dat uit komt) en stop na 8 uur met eten tot het de volgende dag is.
Maar misschien heb je een specifieke vraag waar ik op kan inhaken! Let me know!