Het is alweer tijd voor een nieuw voedingsdagboek post, maar voor ik begin wil ik jullie allemaal enorm bedanken voor jullie reacties op de post van gister. Natuurlijk was ik hier een beetje nerveus over maar ik ben zó gerust gesteld door jullie en heb de hele dag willen huilen van geluk. Dat klinkt overdreven, maar dat is het niet. Bloggen is mijn fulltime baan dus het is niet gek dat ik mijn hart en ziel in mijn site leg en wanneer ik motiverende reacties krijg van jullie, waaronder mensen die me al meerdere jaren (!) volgen, betekent dat enorm veel voor me. Bedankt vanuit de grond van mijn hart!
Zo, dan nu op naar foto’s van voedsel haha 🙂
IJskoffie met een plakje Vegan Snickers die ik netjes in plakjes in de vriezer heb liggen. 🙂
Paprika’s waren goedkoop op de Haagse Markt.. 😉
Kwark met hele rijpe mango, jum!
Couscous salade met rode ui, rode kool met appel (diepvries), zongedroogde tomaten, cashewnoten, hazelnoten, rozijnen en komkommer
Dit ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar het was heerlijk! De laatste restjes uit mijn vriezer opgemaakt. Rode kool met appel (diepvries) en diepvries spruitjes.
Blijkbaar had ik ook nog een klein beetje kidney bonen over die ik eraan heb toegevoegd. Het hoeft er niet altijd mooi uit te zien 😉
Een plakje Yoghurt Cake met Bosbessen uit de vriezer (ook netjes in plakjes bewaard ;)) even opgewarmd op de grill. Heerlijk!
Italiaanse bol met.. Geen idee. Ik denk serieus dat ik allemaal restjes voedsel erop heb gedaan met wat ketchup..
Ik ging naar Schotland op persreis en wilde de laatste restjes uit mijn koelkast opmaken zodat niks zou verrotten als ik terug zou zijn. Een omelet met spinazie it is!
Dit op een wrap gedaan, met de laatste wrap erbovenop (soort quesadilla dus). Zo heb ik de laatste wraps ook opgemaakt.
Het geheel viel steeds uit elkaar dus heb ik de bovenste wrap gepakt en er smeerkaas op gedaan (alleen maar lekkerder). Vervolgens weer op de grill en daarna in punten gesneden.
Niet heel makkelijk te eten, maar wel ontzettend lekker!
Een broodje met avocado, bestrooid met peper, zout en knoflookpoeder
Twee plakjes kipfilet + tomaat
En eten maar!
Weer de rode kool met appel uit de diepvries met een gele paprika.
Couscous bereid met heet water en een bouillon blokje
Dit bij de rode kool met appel en gele paprika in de pan gedaan, waarna ik nog een tomaat in blokjes heb toegevoegd.
Rozijntjes + komkommer erdoor en er is weer een snelle maaltijd bereid!
Yoghurt met hele rijpe nectarine
Koffie met sojamelk en een rietje
Salade 🙂
Broodje met smeerkaas, kipfilet, tomaat, jalapeño’s
De bovenkant heb ik besmeerd met zuivelspread (AH Basic)
Sla erop en klaar!
Salade met romaine, tomaat, komkommer, paprika, bieten en stukjes ham
Kwark met mango en nectarine
Banaan en nectarine
Nog meer salades 🙂
Weer een voorbeeld van restjes opmaken, maar dan als ‘tortilla pizza’
Het ziet er misschien niet zo smakelijk uit, maar het was heerlijk!
Paprika’s in reepjes gesneden en 5 minuten in de Airfryer gedaan op 160 graden Celsius
Dit op een wrap met smeerkaas + ham
Ik word nooit moe van salades.
Salades op een wrap, why not?
Ik heb weer genoten als ik dat mag zeggen! Nu we heeeel langzaam van seizoen veranderen heb ik zin in ‘herfstige’ gerechten zoals stoofpotjes en stevige soepen. Maar zolang het weer zo zomers blijft, blijf ik natuurlijk salades eten! Hopelijk heb je hierdoor weer wat inspiratie opgedaan voor makkelijke, snelle maaltijden. Of om je restjes op te maken 😉
7 comments
Oh wat een heerlijkheid allemaal! Ik betrapte mezelf erop dat ik dit keer vooral naar de paprika’s bleef kijken. Die heb je gewoon zo mooi op de foto gezet!
Hahaha thanks Romy!
Ik heb net gegeten, maar ik heb nu alweer honger door deze heerlijke foto’s! Wat een goed idee om die paprika’s met smeerkaas op een wrap te doen.
Zo leuk die eetdagboekjes.
yay! 🙂
Oehhh, zo lekker weer!! 😀
Wauw, dit eten ziet er gewoon uit als een feestje! Door dit soort foto’s raak ik nog gemotiveerder om gezond te eten.
Ik ga een boodschappenlijstje maken.