Voedingsdagboektijd!!!
Terwijl ik dit typ ben ik in een goed humeur, heb ik een glas wijn op en staat het bio-ethanol haardje aan. Mocht je dus iets teveel enthousiasme door de tekst heen opmerken, dan heb ik je bij dezen gewaarschuwd!
Op naar al het lekkers van de afgelopen week.
We beginnen met een grote mok met warme sojamelk met wat honing. Warme melk (tegenwoordig plantaardige melk) geeft me altijd een nostalgisch gevoel.
Havermout met honing, hennepzaad, chiazaad en de Deliciously Ella granola.
Smullen!
Restjes van mijn speltrisotto die je voorbij hebt zien komen in het voedingsdagboek van vorige week.
Courgette en broccoli restjes uit de oven ook opgewarmd
Twee gebakken eieren voor een fijne eiwitbron
En klaar is mijn maaltijdje.
M&M’s en chips. Dit schaaltje wordt minstens 3 x gevuld, dat je het even weet!
Het werd weer eens tijd voor een heerlijke banaan-ei pannenkoek!
De kleuren die zo mooi in elkaar overgaan, wauw!
Dit is de andere kant van de pannenkoek. Getopt met yoghurt en maple syrup.
Gebakken ui met Italiaanse kruiden en zongedroogde tomaat
Daar gaan tomaten uit blik, tomatenpuree en basilicum bij
Parmezaanse kaas
En pasta!
Ooooooh het is alsof de geur weer door mijn scherm heen komt!
Het is vrij lastig om foto’s te maken in de avond, maar dit is het beste wat mogelijk met de camera!
Wortel, gember, kurkuma, zwarte peper – sap
Havermelk met honing en de Deliciously Ella granola
Een bietenwrap (van de Lidl) met linzen, geitenkaas en echt de allerlaatste restjes van mn speltrisotto.
Hmmm 🙂
Ik had nogmaals Indiaas uit Den Haag gehaald, ik kon het niet laten! We zijn er ZO gek op. De tent heet Taj Mahal en we bestellen altijd de Kip Korma en de Butter Chicken.
De Korma is absoluut mijn favoriet. Zo ongelooflijk lekker.
Een smart bar van Body&Fit voordat ik ga sporten. Dit was een uitprobeersel, maar ik vind ze niet zo.
Crackers met zuivelspread en jam. Heerlijke combi!
Bloemkool, pompoen en zoete aardappel uit de oven
Zoete aardappel a la Boy uit de oven.
Met gehaktballen van Boy
Gebakken tofu
Heerlijke salade van spinazie, avocado, tofu, mozzarella, tomaat en parmezaanse kaas.
Restje pasta als lunch
En ook de zoete aardappelen
Tijd voor een omelet met rode paprika en cherry tomaten
Ik vind ei, gebakken, gekookt, geroerd, etc. altijd zo hartverwarmend op koudere dagen <3
Met avocado en brood
Hmmmm 🙂
En we sluiten af met een heerlijk schaaltje groentechips van de Lidl!
Zo, dan ga ik nu mijn tweede glas wijn inschenken en nieuwe foto’s maken van wat ik eet voor jullie, voor volgende week!
Heb een heerlijke vrijdag lieve allemaal <3
5 comments
Zo maar echt, mega bedankt voor je disclaimer aan het begin. Ik ben zelf niet zo’n enthousiast persoon en kan daar ook bij anderen totaal niet tegen, dus ik ben gelijk afgehaakt. 😂🤣
Amazing dagboek weer. Heerlijk eten en prachtige foto’s. Andere disclaimer had kunnen zijn, hier krijg je trek van. Fijne dag! 😘❤️
Haha huh! Hoe kan dat nou! Maar misschien verwar ik je positiviteit en liefheid met enthousiasme haha. ❤️
Hé lieve jij, Eerste twee zinnen waren een grapjeeeee hoor….. Tegenovergestelde is juist waar. Ben het zelf ook en LOVE it ❤️ bij anderen. Omdat ik dus altijd zo enthousiast (en in veel tekst 🙈) reageer dacht ik, ik maak dit grapje. Zelf zo enthousiast zijnde en jij die dat ook bent en dan zo van ‘ah nee hé, enthousiasme…. daar hou ik echt zo niet van’. Ja beetje onduidelijke grap van me. Of meer een slechte 😂. Geniet van je avond. Bij de haard! 🥰 Ik ga hier verder met je erwtensoep recept. Dat wordt snert of dan…. juist geen snert 😁. Kus mop 😘
Hahaha oh wat stom! Ik vond het al niet rijmen met je reacties 😂 maar wilde er niet vanuit gaan dat het een grap was terwijl het misschien niet zo zou zijn 🙈😂
Ik ga zeker genieten en jij ook van de snert! 😘
Hahaha, nee joh niet stom. En eigenlijk zo lief dit. Dat je de optie openhield dat het geen geintje was. Dat je zo puur reageerde ❤️. De soep was heerlijk en is het er weer voor dan! Was dus de eerste keer dat ik zelf erwtensoep maakte. Heel fijn recept van jou Teni. Mop….. kuzzzzz 😘