Tijd voor een voedingsdagboekje!
Boekje, inderdaad. Ik was mijn SD kaarten kwijt (inmiddels gevonden) dus een aantal dagen heb ik geen foto’s kunnen maken. Daarom is dit voedingsdagboek iets kleiner dan normaal, maar hopelijk nog steeds lekker om doorheen te scrollen!
Aardappelen en wortels de oven in met wat peper, zout en paprikapoeder
Wortel en sinaasappelsap
De volkoren biscuits (recept) met jam als ontbijt.
Salsa gemaakt door Boy
Gebakken paprika en ui
Maïstaco’s met bonen, salsa en al het andere lekkers: Mexicaanse avond!
Tortilla chips voor erbij natuurlijk
Heerlijk om zo te eten!
Daar is een tweede ronde volkoren biscuits met jam als ontbijt
Broodjes met avocado en gekookt ei
Broodjes met jam en zuivelspread
Smoothie in the making: diepvries bloemkool (wordt het dikker en romiger van), banaan uit de vriezer, amandelmelk, eiwitpoeder en chiazaad.
Iets wateriger dan ik eigenlijk wilde. Want ik wilde hem eigenlijk ‘eten’ in plaats van drinken.
Een wrap met avocado, tomaat, atjar en linzen.
En wat bieslook
Yoghurt met kaki fruit
Ui, knoflook en broccoli
Gebakken in een laagje water (eerst de broccoli tot al het vocht weg is uit de pan, daarna de ui en knoflook in olie). Vervolgens paprika en kokosmelk erbij
+ tomaat en linzen en klaar is de curry!
Warme chocolademelk met slagroom en een snufje kaneel. Wat een eeuwigheid geleden dat ik dit gewoon in huis heb gehaald en heb gemaakt! Ik werd denk ik geïnspireerd doordat er chocolademelk in de Teds brunch box van de week ervoor zat.
Genieten dit!
Beschuitje met jam, beschuitje met amandelpasta.
Wrap met restjes kaas, gebakken ei, tomaat en yoghurt
De laatste volkoren biscuits met jam en.. slagroom. Haha ik kreeg toch een ingeving om die slagroom erop te spuiten en dacht: WAAROM OOK NIET! Heerlijk was het, net gebakjes!
Zo, ik heb weer genoten! Hopelijk jij met mij!
1 comment
De biscuits. ❤️🤩 En de rest ook…. weer helemaal fijn, mooi en….. lekkah! 💋