Yes, het is weer tijd voor een heerlijk voedingsdagboek! Ze komen tegenwoordig niet héél vaak meer voorbij, maar als het zover is dan zijn ze ook wel erg lekker kan ik je vertellen 😉
Geroosterde nieuwe aardappelen met wat peper en zout
Tomaten met knoflook uit de oven
Aardappelen met linzen, dille en een dressing (ik weet niet meer welke dressing, vond een receptje op het internet); heerlijk!
Het was in ieder geval een frisse zomerse salade, dressing met veel citroen.
Tomaten uit de oven met burrata, balsamico en basilicum
Ohh ik wil weer door het scherm heen springen naar deze maaltijdjes!
Snelle pizza met tomaat, mozzarella en paprika
Yoghurt met wilde perzik, aardbeien, honing en noten
Pure chocolade met caramel (van de Lidl)
Weer pizza tijd! Deze keer met rode ui, paprika, champignons en zongedroogde tomaat
Snackbord voor tijdens de film: cherry tomaten, abrikozen, blauwe bessen en mini komkommers.
Ohh al die kleuren!
Nootjes ernaast voor extra bite 😉
Wat is de zomer toch fantastisch voor het heerlijke fruit! Wilde perziken en abrikozen eet ik elke week.
Wortel, gember, kurkuma en munt sapje
Yoghurt met blauwe bessen, walnoten en honing
Een snelle pasta met tofu, kikkererwten, paprika en ui
En natuurlijk tomatensaus.
Random dingen bij elkaar: witte asperges, gekookte eieren, tomaten, paprika, komkommer en ingelegde groene asperges.
Ziet er een beetje weird uit, maar het is pindakaas met banaan!
Lasagne!! Gek genoeg heb ik dus geen foto’s van het proces, enkel het eindresultaat. Maar wel een mooie om het voedingsdagboek mee af te sluiten!
Hoop dat jullie hebben genoten en ik zal zeggen: tot veel sneller dan voorheen! 😉
1 comment
Kleurrijke en lekker 😋
prachtige foto’s