De werkweek is weer begonnen voor mij, dat betekent; lunchboxjes klaarmaken! Nu ben ik mijn allereerste werkdag vergeten om foto’s te maken van wat ik in mijn lunchbox mee had, dus heb ik voor deze keer een vrij korte post. Snel, simpel en vooral lekker gezond!
Omelet in de making! Ik ben van huis uit gewend om omeletten met tomaat te maken en aan het eind deden we er dan wat citroensap overheen; verrukkelijk!
Tomaatjes en paprika.
Twee eieren
Beetje peper, beetje zout en een beetje paprika poeder.
In een ander bakje heb ik komkommer, paprika..
Tomaat..
Appel en kiwi! Haha, misschien een wat vreemde combi maar ik vind het een stuk vullender om bij groente ook wat zoet fruit te doen. Lekker veel kauwen.
Merken jullie al dat ik mijn hele marktvoorraad aan het opmaken ben voor het verrot? Er waren 5 avocado’s voor 1 euro, en ik heb er nog 3. Gelukkig waren het vrij kleine avocado’s dus neem ik makkelijk een hele mee in een bakje. Superlekker voor op een rijstwafel met wat peper en zout.
Aangezien het een bakje is met twee vakjes, heb ik mijn laatste beetje hüttenkäse ook maar opgemaakt. Ik zie wel wat ik daarmee doe, misschien ook op een rijstwafel.
We hebben op werk altijd rijstwafels voor iedereen, evenals fruit, maar ik neem af en toe gewoon mijn eigen mee. Ik krijg al zoveel van mijn werkgever! 🙂
Als de omelet is afgekoeld, kan het in het bakje “gepropt” worden.
Nu al trek in 🙂
En dit gaat dan de koelkast in, en de volgende ochtend met veel haast HUP, mijn tas in.
Hopelijk weer een beetje inspiratie!
4 comments
Woee dat ziet er heerlijk uit!
Even een vraagje… Die appel… Blijft die zolang goed?? Of eet jij je appels als je bruin zijn hihi.
Hahaha als je het in een bakje doet met een deksel word de appel echt niet bruin hoor 😉
Ooh dikke inspiratie weer!Super! Wat ik me nu afvroeg, activia toetjes zijn die echt zoveel beter dan een normaal bakje kwark/yoghurt?
Wat een heerlijke dingen weer, ei met tomaat ken ik, paprika en citroensap ga ik de volgende keer proberen 😉
Het is nu half 5 en ik krijg toch een honger ;-P