Tijd voor een voedingsdagboekje!
Boekje, inderdaad. Ik was mijn SD kaarten kwijt (inmiddels gevonden) dus een aantal dagen heb ik geen foto’s kunnen maken. Daarom is dit voedingsdagboek iets kleiner dan normaal, maar hopelijk nog steeds lekker om doorheen te scrollen!

Aardappelen en wortels de oven in met wat peper, zout en paprikapoeder

Wortel en sinaasappelsap

De volkoren biscuits (recept) met jam als ontbijt.

Salsa gemaakt door Boy

Gebakken paprika en ui

Maïstaco’s met bonen, salsa en al het andere lekkers: Mexicaanse avond!

Tortilla chips voor erbij natuurlijk

Heerlijk om zo te eten!

Daar is een tweede ronde volkoren biscuits met jam als ontbijt

Broodjes met avocado en gekookt ei

Broodjes met jam en zuivelspread

Smoothie in the making: diepvries bloemkool (wordt het dikker en romiger van), banaan uit de vriezer, amandelmelk, eiwitpoeder en chiazaad.

Iets wateriger dan ik eigenlijk wilde. Want ik wilde hem eigenlijk ‘eten’ in plaats van drinken.

Een wrap met avocado, tomaat, atjar en linzen.

En wat bieslook

Yoghurt met kaki fruit

Ui, knoflook en broccoli

Gebakken in een laagje water (eerst de broccoli tot al het vocht weg is uit de pan, daarna de ui en knoflook in olie). Vervolgens paprika en kokosmelk erbij

+ tomaat en linzen en klaar is de curry!

Warme chocolademelk met slagroom en een snufje kaneel. Wat een eeuwigheid geleden dat ik dit gewoon in huis heb gehaald en heb gemaakt! Ik werd denk ik geïnspireerd doordat er chocolademelk in de Teds brunch box van de week ervoor zat.

Genieten dit!

Beschuitje met jam, beschuitje met amandelpasta.

Wrap met restjes kaas, gebakken ei, tomaat en yoghurt

De laatste volkoren biscuits met jam en.. slagroom. Haha ik kreeg toch een ingeving om die slagroom erop te spuiten en dacht: WAAROM OOK NIET! Heerlijk was het, net gebakjes!
Zo, ik heb weer genoten! Hopelijk jij met mij!







1 comment
De biscuits. ❤️🤩 En de rest ook…. weer helemaal fijn, mooi en….. lekkah! 💋