Alweer de laatste voedingsdagboek post van februari. Er zit eindelijk weer wat meer variatie in! Dus we gaan de goede kant op, haha. De banaan-ei pannenkoekjes en rijstwafels met pindakaas zullen er altijd blijven.. Dus verwacht ze ook weer in deze post! 🙂
Direct al.. 🙂
Ziet er misschien niet heel smakelijk uit, maar dat was het wel! Havermout met amandelmelk en kaneel
Koffie erbij. Dit was om 6:00 ‘s ochtends, voordat ik naar mijn werk ga. Normaal heb ik geen eens de tijd om foto’s te maken, of ik denk er niet aan. Laat ik eens wat vaker mijn camera klaar gaan leggen voor de vroege ochtend ontbijtjes!
Enorme omelet/frittata, de helft als avondeten, de andere helft als lunch de dag erop.
Chocolade bananen brood! Jum 🙂
Daar zijn ze dan! Hier had ik een aparte post over, de omdraaibare banaan-ei pannenkoekjes 🙂
Stukjes meloen en bosbessen! Het lijkt net zomer.
Snel ontbijt met wat dunne plakjes chocolade bananen brood met wat honing.
Koffie zoals ik er gek op ben, met plantaardig melk in een hoog glas.
Heee, daar zijn ze weer!
Ik had voor het eerst een Iraans recept klaargemaakt, kip met rijst (simpel gezegd). Een beetje zonde dat ik geen foto’s had gemaakt van de avond maaltijd, dit is namelijk een foto van de overgebeleven restjes de dag erop. Bij elkaar gegooid in een pan en opgewarmd. Ziet er helaas niet zo mooi uit.
10 comments
Hmm, dat chocolade-bananenbrood ziet er echt heerlijk uit! Lekkere dingen heb je gegeten ook, altijd heel erg inspirerend 🙂 Zou je dat chocolade-bananenbrood trouwens ook met gewoon of volkorenmeel kunnen maken?
Dat kan zeker Anniek! 🙂
Heerlijk gegeten weer Teni 😀
Bij je Iraanse gerecht dat je bij elkaar gegooid hebt moet ik aan jouw bloemkool risotto recept denken dat ik deze week maakte met een vriendin. De bloemkool was iets te klein geworden waardoor het in de pan met de bouillon echt een papje werd. Zag er niet mooi uit maar was wel lekker haha :p
Hahaha zolang iets lekker is, is het oké :p denk ik dan maar.
Ik vind je havermout er zo lekker uit zien. Dat van mij ziet er altijd uit als een drabje, terwijl dat van jou er lekker crunchy en veel donkerder uitziet. Lijkt dat zo, of heb je misschien een tip?
Onder andere door jouw vraag heb ik dat artikeltje geschreven over hoe ik mijn havermout eet. Blijkbaar doe ik er mega veel havermout in haha :p Dan wordt het dus geen drabje.. haha
Ooh je weekje ziet er weer geweldig lekker uit! yumm! voor die chocolade bananenbrood, zalig!! en de pannekoekjes zijn hier ook favoriet 🙂 haha heerlijk!
Lekker allemaal, mmm!! 🙂
Hay teni, ik vraag me af hoe jij je havermout maakt. Ik vind m er namelijk wel heel lekker uitzien! Grts
Hoi An! Daar heb ik inmiddels een artikeltje over gemaakt! 😀