Het is weer tijd voor een ‘normaal’ voedingsdagboek na die van vorige week gevuld met allemaal Italiaans lekkers!
Weer thuis, weer genieten van wat er hier in de koelkast ligt. Benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd heb gegeten? Op naar het voedingsdagboek!
We beginnen met een heerlijk schaaltje yoghurt waaronder een abrikoos en perzik schuilen. Getopt met pompoenpitten, chiazaad, cacao nibs en honing.
Appelazijn met wat bruisend water en bitter lemon, zo lekker verfrissend!
Chia chips! Dit kreeg ik in een perspakket en ik weet helaas niet meer welk merk het was.
Goji bessen en pure chocolade als snack in de avond.
Yoghurt, appel en pure chocolade koffiesmaak van de Lidl.
Een salade met spinazie, courgette, tomaat, gorgonzola en een spinazie-kaas vega burger (of rondo?) van de Lidl. Deze was zo verrassend lekker!
Banaan uit de vriezer, eiwitpoeder (vegan), beetje havermelk, acai poeder, blauwe bessen uit de vriezer, een beetje yoghurt en blenden maar!
Heerlijk zoet en voedend, getopt met wat chiazaad.
Bloemkoolrijst met linzen en dadels, dit is ZO lekker!
Pompoen uit de oven met wat olijfolie, peper, zout en paprikapoeder
Bij de bloemkoolrijst en klaar!
Ik zit in de yoghurt-appel-pure-chocolade-met-koffiesmaak-fase.
Spinazie met heerlijke quinoa-spelt salade, hier heb ik laatst het recept van gepost!
Echt zo lekker, ik zou dit elke week willen eten.
De restjes, die de volgende dag natuurlijk op gingen.
Nep M&M’s van de Lidl en wat snoepjes. Ik vermoed dat ik gewoon nog een schaaltje heb genomen hierna hoor 😉
Aardappelen en wortels voordat ze de oven in gaan. Gemarineerd met olijfolie, peper, zout, paprika poeder en chilivlokken.
Groenteschijf van de Lidl en broccoli met doperwten.
De aardappelen waren nog niet klaar, dus ik begon alvast met de broccoli, doperwten en de groenteschijf.
Daarna was het aardappelen en wortels met ketchup!
Daar is die weer! Yoghurt, appel, pure chocolade koffie.
Twee crackers van de Lidl met hun huismerk zuivelspread.
Nieuwe salade van spinazie, gele courgette (gebakken), tomaat en weer zo’n heerlijke spinazie-kaas-rondo.
Bloemkoolrijst met kurkuma, peper, paprikapoeder en zout.
Handje cranberry’s erdoor
Courgette en pompoen uit de oven
En klaar is de maaltijd!
Crackers met zuivelspread van de Lidl en een lekkere plak belegen kaas.
Schaaltje blauwe bessen om het voedingsdagboek mee af te sluiten! Zo blij dat ze in het seizoen zijn, wat heb ik deze heerlijke besjes toch gemist!
Ik kijk oprecht nu al uit naar het fruit dat ik straks ga eten, zo zoet! Ik hou van dit seizoen (en ook van het aspergeseizoen!).
Heb jij ook zo je voorkeuren qua seizoen? Wat is dat dan?
4 comments
Die acaibowl ziet er zo lekker uit! En die chiachips ben ik ook wel heel nieuwsgierig naar! Lekker?
Oh heerlijk allemaal en steeds weer zo’n voorbeeld van hoe je lekker, voedzaam en in balans kunt eten. Mooi gefotografeerd ook. Dat vergt vast geduld soms want je wil al zo graag beginnen met eten. Dat zou ik hebben bedoel ik 😇. De kleur van de acaibowl! En dat bakje snoep… Dat is toch om op te eten 😍! Ja inderdaad ja 😄. Heb nog een idee voor jou en de lezers hier. Wat grovere stukjes ui en champignon om en om op een spies doen, deze grillen en erna bestrijken met een mix van zoete ketjapsaus en honing. Dan aftoppen met wat sesamzaad. Let op je vingers, je eet ze erbij op. Liefs en fijn weekend voor jullie 😘❤️😘
Ik was mijn shotje appelazijn al een tijdje zat ,deed het niet meer vanwege mijn maag maar nu doe ik dus ook met ijskoud water of prikwater en schijfjes citroen, ijsblokjes en snufje cayennepeper.
Bevalt prima
Net de bloemkoolrijst, linzen en dadels combi gemaakt; wat lekker! Uitje, paprika en koriander er door en smullen maar. Heel leuk om inspiratie uit je voedingsdagboeken te halen 🙂