Jaaaaa het is weer tijd voor een heerlijk voedingsdagboek! Ze zijn wat schaars de laatste tijd, maar vandaag heb ik weer een flinke voor jullie klaar staan. Pak een lekkere kop koffie of thee, ga ervoor zitten en lekker scrollen!

We beginnen met een gebakken uitje met flink wat tajine kruiden

Gestoomde broccoli

Rode linzen, kokosmelk en tomatenpuree erbij en de broccoli erdoor

Zwarte bonen erbij

Met een beetje gele rijst en klaar is de hartverwarmende maaltijd

Taco’s met gehakt, tomaat, komkommer, paprika, ananas, yoghurt en koriander.

Een grote salade met sla, komkommer, avocado, tomaat en vega gehakt gebakken met een uitje en flink wat kruiden.

Heerlijk zo’n salade met vega gehakt bovenop!

Bloemkoolrijst met tofu

Mozzarella, tomaat en basilicum

Boy had Thais besteld en ik heb stiekem ook wat meegegeten terwijl ik eerst zei dat ik niet hoefde haha. Maar als de geur dan in de ruimte verspreid, ben ik om.

Heerlijke pad thai!

Gebakken prei, sperziebonen, paprika en tofu

Tomaatjes erbij en de maaltijd is klaar.

Ik vond huzarensalade bij de Marqt en was zo gelukkig! Heb meteen twee boterhammen dik besmeerd en ervan genoten, heerlijk!

Dit is hem!

In 2 dagen was het op, ik was er helemaal gek op.

Salade van romaine, tomaat, paprika, rode ui, gebakken ui, gebakken vega burger met ketchup en veganistische cocktail saus. Een soort van burger salade.

Blondie met cranberry’s

Een verdwaalde nectarine zo tussen alle maaltijd foto’s

Daar is de huzarensalade weer 😉

Gebakken tofu

Nog meer huzarensalade! Nu met tofu ernaast.

Mini tofu salade met olijven, zongedroogde tomaten, cherry tomaten en paprika

Ik vond die salade met vega gehakt zo lekker dat ik hem nog een keer heb gemaakt!

Haverbrood met hüttenkäse en pindakaas.

Salade met balsamico azijn

Gember kombucha erbij, heerlijk

Sla, tomaat, avocado, komkommer, paprika, cashewnoten en koriander.

Frietjes!!

Yoghurt met granola en nectarine

Laatste restje romaine en olijven

Prei, bloemkoolrijst en vega spekjes

Broccoli met olijfolie, peper en zout. Dit gaat de oven in voor een half uurtje (220 graden Celsius)

Salade van rucola, avocado en mais

Bloemkool uit de oven, salade en gnocchi in kokosmelk

Een geïmproviseerde maaltijd, love it

Curry in the making bomvol groente

Tomatenpuree en kokosmelk

Boy at het met noedels

Ik met bloemkoolrijst

Ik had een avondje zo’n zin in hagelslag en Nutella. Dus heb een stukje stokbrood uit de vriezer gehaald, in de broodrooster gedaan en lekker belegd met hagelslag en Nutella.

Zo van genoten!

Warme havermelk

Salade van sla, koriander, rode ui, tomaat en veganistische cocktailsaus

Gebakken ui, champignons en vega burger. Ook weer een burger salade.

Curry met heel veel groente

paprika, tomaat, mais, broccoli, courgette, koriander

Gekookte noedels erbij en klaar!
Dat was me weer een voedingsdagboek. Ik hoop dat jullie hebben genoten! Op naar weer een volgende bomvol lekkers!


2 comments
Woow! Zo veel lekkers, Love it 😍
Oh geweldig weer. Dankjewel voor dit prachtige voedingsdagboek. Prachtige foto’s, hemels eten… Hemelvaart dus! 🌎 —> 🌈💫🔥🌟