Yesss het is weer voedingsdagboektijd! Bomvol kleurrijke maaltijden deze keer. Ready?
Yoghurt met appel en kaneel
En natuurlijk gaan daar noten en gedroogde vruchten bovenop
Wanneer ik groente aan het bakken ben, dan wordt het 9 van de 10 keer een omelet
Aankopen van de Haagse Markt 🙂
Dol op pompoen!
Een zelfgemaakte kip schnitzel met sperziebonen en pompoen uit de oven, hmm 🙂
De rest gaat in een bakje voor de volgende dag.
Omeletje!
Met flink wat sla onderop
Chia pudding aan het maken. Veel geëxperimenteer met de hoeveelheden om tot de perfecte substantie te komen.
Maïswafels met pindakaas, mijn go-to ontbijt
Met een grote mok koffie!
Thee, kan er ook af en toe bij 🙂
Same old.
Ik kocht eens een vegan chocolade om te kijken wat ik daarvan vond, in principe was het dus nougat in de vorm van een chocoladereep.
Heel zacht, het smolt weg in mijn mond; heerlijk!
Ik heb nieuwe pannen! En deze zijn wit, dus dat betekent dat de foto’s van eten in mijn pan vanaf nu een stuk lichter gaan uitvallen. Ik vind ze zo mooi!
Hier maak ik een couscousgerecht met ui, doperwten, maïs en gegrilde paprika
Tosti met smeerkaas en ham
Een potje pataks pasta (madras) met doperwten, mango, appel en kip
Met een beetje yoghurt en klaar 🙂
Salade met allemaal lekkers van de Haagse markt.
Reepjes kipfilet erbij
En natuurlijk wat noten en sojabonen, dit is de mix van Nuts About Nature, mijn aller-aller-aller-lievelings. Als dat een woord is.
Nieuwe dag, nieuwe kip schnitzel!
Yoghurt met banaan, noten, pitten, kokos en chiazaad.
Broodje avocado, paprika en kipfilet
Verse muntthee
Jum! Een goed gevulde omelet!
Met de fritesaus van Remia, dat is een favorietje omdat hij lekker is én niet zoveel calorieën bevat als mayonaise. Dus dat scheelt weer. Daar waar mayo zo’n 600-700 kcal per 100 gram heeft, heeft deze fritesaus van Remia (5% vet) 100 kcal per 100 gram. Dat is nog even een verschil 😉
Bosbessen smoothie 🙂
Oeeh die kleur!
Nieuwe dag, weer een nieuwe omelet
Twee broodjes besmeerd met een dun laagje mosterd waar de omelet zo op gaat.
Jumm!
Snack attack! Dan heb ik zin in iets, maar ik weet niet precies wat en wil ik van alles eten. Rechts een Nakd reep in stukjes gescheurd, met daarnaast kokos en daarnaast wat noten. Prima snack zo! 🙂
4 comments
Zo’n snack schaaltje is een goede tip zeg. Thx!
Toch ga ik liever zo heel af en toe voor pure en echte mayo (die ik dan zonder rare toevoegingen en al helemaal geen suikers/zoetstoffen, zelf maak) dan die fabriekssauzen uit de winkel, vol suikers, zout, chemische e-nummers en wat al niet meer. Nou nee … 😉
Zo vaak eet ik het toch niet en als ik het dan doe, dan goed en echt (is mijn gedachte dan) 😉
Misschien een beetje een gekke vraag.. maar plan jij nou eigenlijk je maaltijden/wat je eet op de een of andere manier vooruit en heb je een vast ritme van ontbijt, lunch, diner? Of weet je echt te herkennen waar je op dat moment zin in hebt en verschilt het compleet per dag of je nou 2 of 3 (misschien wel meer) maaltijden hebt?
Vraag ik me zo wel eens af omdat je regelmatig hetzelfde terug zie komen.. En maak je echt van alles een foto of?