Tijd voor een nieuw voedingsdagboek! Vol lekker en gekleurd voedsel bomvol vitamines en mineralen. Ik word er al blij van als ik ernaar kijk en dan te bedenken dat ik het allemaal heb opgegeten 😉 Met aan het eind een feestje voor alle kaas-brood-vleesjes-liefhebbers!
Wortelmix die echt bij dit seizoen past! In reepjes gesneden met wat olie, peper, zout en rozemarijn in de oven
Bietjes koken
Tartaar en sperziebonen
De hete bietjes gaan daarbij en wat wortels
Hmm!! Herfstmaaltijd!
Een appel en passievrucht. Ik had nog nooit een passievrucht gekocht en besloot eens gek te doen. Heerlijk!
Ik drink steeds vaker thee. Zal ook wel met de herfst te maken hebben.
Een heerlijk rijkgevulde salade met veldsla, komkommer, avocado, kip, tomaten en hummus
Eén van mijn lievelings vegan eiwitpoeders, is de pure chocolade variant van Fitshe.
Met wat water en havermout en klaar!
Kaneel er bovenop en een goed gevuld ontbijt staat klaar.
Banaantje voor het sporten
Ik word hier blij van
Simpel en snel, twee rijstwafels met kipfilet
Yoghurt met sinaasappel, kaneel en noten
Sperziebonen en tartaar
Avondsnack, kipfilet, bietjes en komkommer
Het is Italiamo week bij de Lidl, dat betekent heel veel lekkere vleeswaren en kaasjes voor een perfect kaasplankje! Ook de Italiaanse wijnen zijn perfect. En het kwam dus maar al te goed uit dat mijn vriendinnen langskwamen 😉
Een beetje op Pinterest kijken naar hoe ik zo’n plankje het beste kon vullen en klaar! Ik vind het er echt uitzien als een feestje.
Om de balans erin te houden, eten we ook wortels 😉
2 comments
Passievrucht is zooo lekker.
Wat een heerlijke tafelsetting met Italiaanse lekkernijen. Pinterest waardig hoor.
Wat ziet die borrelplank er goed uit! En passievrucht is echt heerlijk!