Tijd voor weer een heerlijk voedingsdagboek! De hoeveelste keer zou het zijn dat ik deze zin heb getypt als intro van een voedingsdagboek? Haha 😉
Op naar al het lekkers!
We beginnen met deze waanzinnige cheesecake uit de TooGoodToGo van de Starbucks.
Jeetje wat heb ik hiervan genoten!
Heel veel groente uit de TooGoodToGo van de Marqt wat ik heb gebakken met pasta wat ik al had gekookt van de dag ervoor
Hier gaat de pasta erbij en ook wat zuivelspread
Op een bedje van spinazie. Het ziet er rommelig uit, maar het was heerlijk en voedend!
Hmmmmm aardbeien als snack
Rijstwafels met pindakaas en banaan
Een volkoren wrap met hummus en gebakken groente wat nog over was
Naanbrood als pizzabodem met de restjes uit de koelkast
Anderhalve naan, want deze andere helft was al bij een ander gerecht opgegeten.
Jum!
Havermout met Deliciously Ella granola, blauwe bessen uit de vriezer (daarom die verkleuring) en amandelmelk. Met een kopje koffie.
Volkoren wrap met hummus, rode en gele paprika, tomaat, komkommer en spinazie.
Een schaaltje noten erbij en we hebben een voedende maaltijd!
Spinazie met tofu uit de oven, pasta, tomaat, komkommer en hummus
Brood met pindakaas en banaan
Een kiwi en de overgebleven banaan
Met alle restjes groente van de TooGoodToGo box van de Marqt heb ik een ovenschaal gevuld en daaroverheen een mengsel van ei en sojamelk gegoten. Getopt met wat kaas en dit gaat dan de oven in voor 40 minuten op 200 graden Celsius.
Sojamelk met granola
Zoete aardappel, gewone aardappel, paprika, wortel en rode ui voor in de oven
Zoals je ziet was ik net te laat met foto’s maken van het resultaat 😉 Boy is al aan het opscheppen
Vega kip voor mezelf (van de Lidl)
Hmm hoe lekker zien de aardappelen eruit
Dit werd mijn maaltijd: een schaal vol kleuren: wortel, rode ui, gele en rode paprika, zoete en gewone aardappel, vega kip en avocado
Als toetje voor Boy en mij: diepvries blauwe bessen net diepvries banaan in de blender met een scheutje plantaardige melk. Getopt met blauwe bessen en amandelschijfjes.
Voor mij hetzelfde, maar ik heb nog wat eiwitpoeder door mijn ‘ijs’ gemengd.
Rijstwafels met pindakaas, banaan en hennepzaad
De “frittata” – hij ziet er niet uit, maar is heerlijk!
Gember, selderij, sinaasappel en citroen uit de juicer met wat appelazijn, kombucha, kukruma en zwarte peper
De restjes van gisteravond opgewarmd in een pan
Met wat avocado erbij en klaar.
Dit heb je in de vlog van gister kunnen zien 😉
En we sluiten af met een heerlijk toetje: een bord vol fruit! Mango, galia meloen en blauwe bessen.
Heerlijk! Nu al zin in meer fruit – vooral wat er straks in het seizoen is als de lente begint! 🙂
3 comments
Can’t help myself…. ik kan niet anders schrijven dan dat dit weer geweldig is op alle fronten. Prachtig, lekker en voedzaam eten… schoonheden van foto’s….. een en al liefde naar voeding en naar jezelf. Amazing veel inspiratie…. Ik sluit om het geheel herkenbaar te houden af met… Bedankt. 😘
Wat lekker allemaal, ik word er vrolijk van!
Heerlijk dagboek en weet je wat mij zo goed helpt? Dat je ook heel vaak restjes eet. Vanuit eetproblemen heb ik de neiging dat alles op meteen op moet. Weggooien mag ook niet, dat is eigenlijk helemaal uit den boze. Maar ‘verdragen’ dat er een restje is vind ik lastig. Door te zien hoe jij daar mee om gaat, denk ik: wow zo kan het ook! En zo wil ik het ook!
Ik kijk ook uit naar al het heerlijke fruit. Nu nog even aan de diepvries aardbeien maar straks…..mmmm!
Liefs Marije