Oef wat is dit voedingsdagboek kleurrijk! Tijd om er helemaal in te duiken; wat ik de laatste tijd heb gegeten in foto’s.
Bloemkool met sojasaus en ketjap op een ovenplaat. Dit gaat voor 30 minuten in de voorverwarmde oven op 220 graden Celsius.
Rijst, paprika, komkommer, wortel en de bloemkool uit de oven.
Jum!
Bloemkoolbodempizza met mais, zongedroogde tomaat, rode ui, kaas en paprika
Jum!
Tofu, rode kool, ingelegde ui, ingelegde komkommer, koriander, wortel, kiemen en onderop noedels.
Hier zit ook het pindakaas sausje uit de mealprep.
Havermout ontbijt met pompoenpitten en pistache noten.
Salade met restjes broccoli, rode ui, tomaat, sla en gehakte noten
Broodje met een aardappelpuree van de Marqt, restjes broccoli, tomaat, komkommer en rode ui
Hollandse snoepjes! (van de Lidl)
Zo lekker!
Een tosti met zelfgebakken brood uit onze Panasonic broodmachine 🙂
Een avondje snacken in plaats van avondeten. Met olijven, zongedroogde tomaat,
verschillende soorten kazen, komkommer, tomaat, dadels en wat broodjes
Selderijsap
Beschuit met kaas, zo lekker en zo simpel dat ik het vaak weer onderschat haha.
Restjes mango erbij en klaar!
Alles wat nog over is in de juicer! Je ziet ook knoflook inderdaad, ik had een keer een gember-knoflook shotje gehad in Bali waar ik aan terug dacht en besloot zelf ook knoflook in de juicer te gooien.
Tip: doe het niet.
Je sapje is verpest, alles stinkt naar knoflook en ik werd er nogal misselijk van haha. Ik denk dat ik ook veel te veel heb gebruikt!
Het eten van rauwe knoflook kent veel gezondheidsvoordelen, maar het is vaak niet te doen door de smaak en pittigheid.
Dit drankje was echt fantastisch, als ik de knoflook had weggelaten. Hier wilde ik dagelijks een klein shotje van nemen, maar dat is dus niet echt gelukt.
Vega saucijzenbroodje van de Marqt (Too Good To Go Box)
Roerbakken met lekker veel groente
Gekookte rijst
De roerbak heb ik aangevuld met een vega burger (in blokjes gesneden) en peultjes. Hier gaat een geklutst ei doorheen – vervolgens mag de gekookte rijst erbij met wat sojasaus en ketjap.
En klaar!
Mini kaneel gebakjes van de Lidl (diepvries), uit de Scandinavische weken.
Ik geniet hier zo van! Het hele huis ruikt ook lekker herfstig als ik ze ‘s ochtends in de oven doe.
Een salade die Boy voor me maakte toen ik teveel hoofdpijn had om uit bed te komen. Ik kan je dus niet precies vertellen wat erin zit, maar het was heerlijk! Iets met gebakken ui, kikkererwten, avocado, komkommer, tomaat, sla en parmezaanse kaas.
Naan broodje, even op de grill.
Restjes van de nasi, jum!
Zelfgemaakte popcorn, zo lekker! (mais in een pannetje met hete olie).
Pizzabodem uit onze Panasonic broodmachine, belegd met kaas, rode ui, tomaat, mais, mozzarella, champignons en jalapeño.
Beetje verse basilicum erop en klaar! Genieten maar 🙂
Pizza lijkt me dan ook de perfecte afsluiter van dit voedingsdagboek!