Woohooo het voedingsdagboek heeft weer een ‘deel’. Namelijk een deel 2! Dat betekent meerdere in één maand, wat echt al lange tijd niet meer het geval was.
Ik neem jullie graag mee door de foto’s van wat ik de afgelopen week heb gegeten.
Gebakken rijst met dille, cranberries, rode ui en doperwten.
Yoghurt met banaan, pindakaas, honing, hennepzaad, pompoenpitten en amandelen
Pizza Margheritaaa!
Napolitana saus, ui en doperwten
Spinaziepasta
Bij elkaar
Kaas erbij en klaar!
Notenbrood met plantaardige boter
Bloemkool en paprika uit de oven, ovenfriet, zelfgemaakte hummus en ketchup en mayo
Een vega burger erbij en klaar!
Simpel maar heerlijk
Rijstnoedel salade met vega kip, mango, koriander, munt en lenteui
Gestoomde broccoli met gebakken ui in miso met sesamzaadjes
Dit was heerlijk maar ik heb geen idee wat er allemaal in zit want Boy had het gemaakt.
Veel saus in ieder geval, haha. Een gerecht met rijst, broccoli en oosterse kruiden + saus.
Bij elkaar hadden we een heerlijk diner.
Chiapudding met amandelmelk
De restjes van gister als lunch
De volgende dag smaken dingen nog veel lekkerder!
Boy maakte een appelcape
Super herfstig en zo lekker!
Indiase pannenkoekjes (ik weet niet meer hoe ze heten) uit de diepvries met de restjes van die avond met 3 gerechten.
Jumm!
Zo ziet de pannenkoek eruit. Of wrap, hoe je het wilt noemen!
Pasta bomvol planten! Naar recept van Deliciously Ella
Mochi uit de diepvries (jaja, Boy was naar de toko geweest ;))
Perfect om de avond mee af te sluiten
Cheers!
1 comment
Wat een kleur explosie! De foto’s van het eten zien er lekker uit en ze zijn heel gevarieerd.
ik word er blij van. 🙂