Soms heb je van die dagen, dat je ontbijt perfect lukt en smaakt. Dat was vandaag het geval en ik kon het niet laten om van elke hoek een foto te nemen! Haha. Ik deel ze graag met jullie 🙂
Natuurlijk de welbekende banaan ei pannekoeken. Ik krijg vaak de vraag hoe ze zo glad worden bij mij, en eigenlijk doe ik er tegenwoordig meer in dan alleen een banaan en ei, het “geheim” is roggebloem en soms wat havermout door het beslag. Binnenkort even een update recept! Want ze blijven clean (en frustratieloos)! Bovenop wat magere kwark, honing, bevroren bosbessen en frambozen (deze ontdooien vrij snel).
En niet te vergeten de koffie met amandelmelk .
8 comments
Het blijft lekker! Ik heb ze laatst gemaakt met een eetlepel hüttekäse erdoor, ook lekker en het maakt ze iets minder zoet, voor wie wil.
Slim idee!! 😀
ziet er echt te lekker uit! heb je ook een alternatief voor banaan? ik mag helaas geen suikers (ook geen producten met veel natuurlijke suikers zoals banaan)
Hoi Jannie,
Helaas heb ik niet direct een vervanging voor banaan, wel heb ik een ander recept voor “pannekoekjes/naanbrood” van kikkererwtenmeel, misschien is dat iets?
http://fitbeauty.nl/recept-naanbrood-van-kikkererwtenmeel-glutenvrij/
Wauw,
kwam vandaag jou website tegen en ben helemaal in shock ! je bent op dit moment echt mijn grote voorbeeld qua voeding. Nu ben ik nog gemotiveerder om gezond te weten =D.
go go go, blijf zo doorgaan.
(dit was echt even een complimentje waard)
Hoi Lin!! Rustig aan, niet in shock zijn! haha 😀 Wat super leuk om te lezen dat je nu nog gemotiveerder bent!!!
Lief dat je de tijd hebt genomen om een berichtje te sturen, stel ik zeer op prijs!!
Hoe krijg je van die kleine pannekoekjes? heb je daar een speciale pan voor?
ik giet ze met een soeplepel in een gewone koekepan, dus gebruik er geen speciale pan voor!