We zijn alweer in november! De laatste twee maanden van het jaar breken aan. Ik ben dol op deze maanden 🙂 Maar eerst nog even terugblikken op de afgelopen week.
Van dit soort momenten kan ik enorm genieten, als mijn hele huis opkleurt naar de kleur van de lucht buiten.
Maaltijdje, kip, groente en kaaaaas
Mijn arm valt er bijna vanaf.. Shoppen.
Truien, sjalen. Af en toe zat er nog zo’n dag tussen waar je zonder jas naar buiten kon. Wel met een dikke sjaal dus.
Ik heb me een ongeluk gewerkt vorig weekend, haha. Dat resulteerde in een verbrande tortilla wrap pizza.
Donderdag was ik uitgenodigd door Shemara van Rediculously Good om een echte tour te krijgen door de chocolade fabriek. Ik voelde me bijna Charlie.
Zo konden we zien dat de vulling gemaakt is van dadels, walnoten, palmsuiker (ik weet niet alles uit mijn hoofd) en dus geen boter, melk, tafelsuiker etc. En de buitenkant is rauwe chocolade. Voor mensen met allerlei allergieën en intoleranties is dit dus perfect 🙂
En toen mochten we zelf aan de slag! Ik maakte een vulling van dadels, pruimen, kokos, amandelen, gepofte quinoa en wat honing, dat dip je dan in een bak chocolade, haalt het eruit en plaatst het op een plaat. Op sommige deed ik er nog een amandel op, gewoon, omdat ik dat mooi vond 🙂
Ook mochten we een chocolade letter maken, ik wilde deze ook “gevuld” hebben met allerlei wit spul. Amandelmeel, kokosrasp, honing en quinoa bij elkaar gedaan en de letter hiermee opgevuld. Het resultaat zie je hierboven!
En daarna was het weer tijd om te vertrekken. Met Kelly, Chantal, en Ingrid.
We kregen de mogelijkheid om een cursus “Time Management” te volgen bij Byte. Nou, daar wil ik wel aan meedoen aangezien ik twee banen naast elkaar heb en nog wil sporten en socializen en eh, slapen. Drie keer raden waar ik zit, ook al zie je mijn naam..
Als ik rode lippenstift op heb, dan drink ik alles met een rietje haha.
Misschien weet je dat ik een hekel heb aan een te warme werkruimte, in de zomer was er dan ook altijd ruzie om de airco afstandsbediening. En nu is er ruzie om de verwarming. Als ik binnen kom staat dat ding op 20 graden en is het zó warm, ik zet hem lekker terug op 5,5..
Mist!
Via de app “timehop”, zag ik dat ik twee jaar geleden nog vol in ban was van het feit dat ik nog nooit naar New York was geweest en zo graag wilde gaan. Ongelooflijk dat ik dit jaar twee keer ben geweest. Even afkloppen. Even dankbaar zijn. Jeetje 🙂
Thuis sporten en wanneer je dan klaar bent heb je eigenlijk geen fut meer om op te staan en naar de douche te lopen..
Boodschappen na een rondje hardlopen! Wat mis ik?
JUIST! WIJN!
Kijk nou! Een jaar geleden lukte mijn bananen brood recept, dat inmiddels het meest bekeken recept is op mijn site. Time flies.
Wat leuk! Een pakketje ontvangen van Leev.
Filmavond bij Byte waarbij eerst gegeten moet worden. Aangezien ik de hele dag al in de chocolade fabriek was had ik geen zin in patat en knakworstjes op brood bij Byte. Even snel naar Amsterdam Centraal gelopen voor mijn eigen maaltijdje. Kwark met een kleine salade.
Keuzes haha
Halloween snoep!
En dan gaan we klaarzitten voor de film 🙂
Goedemorgen vanaf kantoor.
En dit is hoe ik de vrijdag overleef op kantoor, met het zicht op wijn haha. “Nog even doorzetten” ..
6 comments
Ehhh, laatste 3 maanden van het jaar breken aan?? 😉
Leuk om een chocolade fabriek te hebben bezocht! Dat zijn echt de perks van het blogger-zijn.
Thanks weer voor dit kijkje in je avonturen 🙂
Hahah oeps! Mijn jaar kent blijkbaar nog een stiekeme maand :p
Goed opgemerkt! Ik heb het net gewijzigd haha
Haha ja ik dacht al! Het jaar moest even een maandje afvallen hehe.
Heb trouwens net de kwark ijs repen gemaakt, vanavond proeven! Nomnomnomnom.
Nooit geweten dat zoiets zo makkelijk was om te maken en internet staat inderdaad bomvol met variaties en recepten. 🙂
Leuk zo’n rondleiding in een chocoladefabriek. Stiekem van alles geproefd? 😉
Wat leuk zo’n rondleiding in een chocoladefabriek. Erg bijzonder om zoiets mee te maken.
Hey Teni, wat doe jij eigenlijk voor werk?