Het was intens genieten de afgelopen tijd en dan bedoel ik ook intens! Heerlijke maaltijden, heerlijk gezelschap en tja.. Ik kan eigenlijk alleen maar zeggen: laat de foto’s maar spreken!
We beginnen dan ook meteen met witte chocoladeijs, zelfgemaakt nog wel! Met chocoladesaus.
Dit is gevaarlijk hoor haha, zo ontzettend lekker van smaak!
Dit flesje vond ik bij de Lidl, ice cream sauce! Totaal niet gezond, maar heerlijk! Het wordt hard wanneer je het over het ijs spuit.
Aardappelen uit de oven, mayonaise, zwarte rijst en een vegetarische burger van de Lidl.
Ik zit, zoals je vorige week al zag, echt in de aardappel fase.
Dit is een kruidenpotje van Boy en het is zó goed! Nu we samenwonen is alles van hem natuurlijk ook van mij haha.
Kwark met kiwi gold, honing, hazelnoten en pecannoten.
Zelfgemaakt ciabatta brood. Met ui en knoflook en de ander met zongedroogde tomaat. Niet helemaal goed gelukt, dus daar komt voorlopig nog geen recept van 😉
Het had in ieder geval wat potentie als je het zo ziet, toch? Haha.
Pizzabodem met bloemkool van de Lidl met mozzarela, gebakken ui, geraspte kaas, zongedroogde tomaat en worstjes.
Mijn nichtje kwam een avondje bij ons eten, dus verwacht een hoop ‘carbs’ 😉
Een pastasalade die echt heerlijk was en dus goed genoeg voor een recept. Deze staat inmiddels al online:
De aardappelen uit de oven kunnen natuurlijk niet ontbreken.
Hmm, ik ruik deze pizza gewoon bijna door mijn scherm heen!
Beetje rucola erop en deze is af!
Het resultaat!
Zoals je ziet is het brood niet heel goed gelukt van de buitenkant, de tomaatjes zijn zelfs verbrand.
Oké laatste foto van het etentje!
Matcha latte met havermelk en maple syrup.
Maïswafels met amandelpasta
Salade met linzen, gefermenteerde bloemkool, komkommer, tomaat en avocado.
Galia meloen uit de vriezer met wat (vegan) eiwitpoeder en een scheutje plantaardige melk maakt echt waanzinnig lekker ijs!
Tada! Getopt met gehakte hazelnoten en kokos.
Kwark met wilde perzik
Speltcracker van de Lidl (één van mijn lievelingscrackers) met avocado en zongedroogde tomaat.
Abrikozen
Gewone aardappel en zoete aardappel uit de oven.
Quinoa koken met een kwart blokje bouillon
Bloemkoolrijst gebakken met zongedroogde tomaat en rozijnen (en wat kerrie)
Hmmm! Aardappelen 🙂
Courgette uit de oven, dit had ik nog bewaard in de koelkast.
Dit wordt een heerlijke ‘bij elkaar gegooide’ maaltijd.
Een vegetarische burger van de Lidl
Dit allemaal bij elkaar in een wat dieper bord en je hebt een heerlijke voedende maaltijd!
Je kunt er zelfs nog wat saus overheen doen als je wilt.
Haverbrood van SCRATCH café met amandelpasta
Twee necatrine’s en een groen sapje, met een schepje Green Juice van Nutribites, hier heb ik over geschreven:
Wat zit er in Nutribites Green Juice en is het gezond? | Uitgebreide ingrediënten check
En dat was alweer het einde van dit voedingsdagboek! Ik heb nu écht honger gekregen, wat jij? Haha.
1 comment
Oh zucht…..zo heerlijk allemaal. Ik krijg er trek van! Deze eetdagboekjes word ik volgens mij ook nooit zat!
Liefs Marije