Is het alwéér tijd voor een voedingsdagboek? JA! Ik eet veel en dus dan krijg je dat. Hehe. Nee ik heb er wel echt werk van gemaakt, van mijn eten. Dus dat is de moeite waard om vast te leggen. Here. We. Go.
Maiswafels met pindakaas 🙂
Appel en banaan, waarschijnlijk kwam hier nog pindakaas bij.
Ik was naar de Haagse Markt geweest en had flink ingeslagen met groente en fruit. Ook had ik lekker brood gehaald dus werd het tijd voor onder andere een sandwich!
Aubergine en paprika grillen op de grill met een bakpapiertje. Zo blijft het schoon en hoef je ook geen olie te gebruiken.
Rommel
Laagje avocado besmeerd, gegrilde aubergine en paprika daarop, daarna zongedroogde tomaten, sla, jalapeno’s, cherry tomaten en weer op de grill!
Jum 🙂
Ook nog een salade gemaakt met kidney bonen
Koffie met amandelmelk 🙂
Appel met pindakaas, top combi.
Thee in bed + laptop.
Hagelslag!!! En maiswafels met pindakaas.
Van alles bij elkaar gegooid in een wok. Rode ui, wortel
Kidney bonen, en een potje met kokosrasp en pinda’s.
Noodles
Hier heb ik wat sojasaus bij gedaan
En klaar! Ik doe vaak maar wat, zoals je merkt.
Eten besteld, hier had ik het vorige week over; Foodora is sinds februari in Den Haag en ik mag het testen 🙂
Dit was mijn bord.
Daar gaat een hoop wijn bij.
Grote mok met koffie en amandelmelk.
Same old 🙂
Yoghurt met een peer
Appel bestrooid met een bescheiden hoeveelheid kaneel. Ik ben niet sarcastisch.
Een broodje kaas en maiswafels met pindakaas. Hemels.
Maiswafel met zuivelspread, beschuitje met zuivelspread en een beschuitje met kaas.
Muntthee!
Laatste broodje in stukken gescheurd en hagelslag op gedaan, oh men, hagelslag fase!
Avocado en geitenkaas 🙂
Dit was een ander broodje dat ik had samengesteld, kaas, augurk, paprika, zongedroogde tomaat, jalapeno en veldsla.
Met “de restjes” maak ik een salade
Wortel, zoete aardappel en ovenfriet uit de airfryer.
Mijn zelfgemaakte lichtere Carrot Cake!
Ik had trek in ijs, slagroomijs en mango sorbet it is! Het was al laat in de avond, vandaar dat het een wazige foto is. Weten jullie ook weer wat ik allemaal naar binnen werk in de late avonduren! Haha 🙂
11 comments
Wat eet jij toch altijd lekker en voornamelijk gezond! Ik moet ook eens wat meer met groentes gaan doen. Leuke inspiratie!
Haha ik doe mn best! Als ik zo terugkijk op voedingsdagboekposts denk ik vaak; nou, dat doe je wel prima teni. Haha Thanks Dorien!
Ah, die broodjes zien er zó lekker uit!
Nu ik ze zo bekijk wil ik er weer induiken haha
Ik heb er echt respect voor hoe weinig pindakaas jij op een rijstwafel smeert. Ik kan dat NIET, ik moet hem altijd helemaal dichtplamuren 😉
Haha ik doe het niet eens bewust 😛
Precies dit! En het liefst ook nog met een laag (room) boter eronder. Zo slecht… Neem het daarom echt maar sporadisch, dit zou ik nml niet kunnen..
Lekker je zit in de hagelslag fase! Het eten ziet er weer super lekker uit.
De carrot cake wil/moet ik nog steeds maken.
Ik moet ook echt een Airfryer kopen.
Ik moet zoveel.
Ik volg je al een tijdje en vind je posts zo leuk! Je voedingsdagboekje ziet er heerlijk en afwisselend uit! Ik zie dat je vaak koffie met amandelmelk drinkt. Ik heb dit ook een tijdje geprobeerd om van de koemelk af te stappen maar het was geen succes: koffie werd er heel waterig van. Ik ben benieuwd hoe jij je koffie klaar maakt met amandelmelk? Maak je de melk eerst warm of niet?
Welke soort beschuit neem jij?
kun je voortaan erbij zetten wanner en toelaat en met wat je het doet want ik houd het niet goed bij of nou al dat eten 1 gerecht is