Ze zijn schaars, de voedingsdagboeken maar vandaag heb ik er weer één voor je klaar staan met heel veel lekkers! Dus laten we de maandag goed beginnen: Here we go!

Havermout (havermelk, havermout, eiwitpoeder, chiazaad) met banaan

Ik doe soms nog wat koude havermelk bovenop het warme bakje havermout

Salade van sla, tomaat, rode ui, avocado, komkommer


Met vers gegrilde mais en nog wat peterselie
Beetje citroensap gemengd met honing, peper en zout en genieten maar!

Oesterzwammen met kruiden gebakken

Restjes salade van de dag ervoor

Snacken op mini paprika’s met smeerkaas

Nog een heerlijke salade met komkommer, mozzarella, rode ui, tomaat, zongedroogde tomaat, olijven en balsamico stroop

Daar bovenop gaat een vega burger

Flatbread met smeerkaas, tomaat, komkommer, paprika en lijven

Een “Mexican bowl” noem ik het ook wel: vega gehakt enorm gekruid gebakken en dat samen met spitskool, tomaat, avocado, paprika en een beetje yoghurt.

Flatbread met pindakaas

Koffietje erbij

De flatbread blijft erin (van de IKEA, in de diepvries, echt heerlijk!) met yoghurt, rucola en een linzensalade waar gauw een recept van komt!

Yoghurt met blauwe bessen, aardbeien, chocolade en honing

Wortels in verschillende kleuren, heerlijk

Met wat olijfolie, peper, zout en andere kruiden (heb maar wat gedaan dus weet niet meer precies welke!) in de oven

Een wrap gemaakt van linzen en water, that’s all! In de blender en dan in de pan (beetje olijfolie in de pan)

Een bij elkaar geraapt maaltijdje met de wortels, linzenwrap, vega burger en zoete aardappel uit de airfryer (was geen succes)

Snack schaaltje

Yoghurt met blauwe bessen, granola en honing


Frietjes uit de airfryer!

Een vreemde bij elkaar gegooide salade met restjes: rucola, wortel, zongedroogde tomaat en roomkaas pepertjes

Yoghurt met honing en blauwe bessen

Geroosterd broodje met mozzarella, abrikozen, honing en munt

Voor Boy gemaakt

Tomaat en paddenstoelen in een koekenpan

Wat een heerlijke omelet werd met vegan kaas (best prima!)

Kleurrijke salade van rucola, kikkererwten, tomaat, paprika, rode ui, citroensap, honing, peper en zout


Schaaltje yoghurt met aardbei en granola om dit voedingsdagboek af te sluiten! Ik hoop dat jullie hebben genoten van weer eens een voedingsdagboek! Ik denk dat ik ze vaker terug moet laten komen, wat denken jullie? 😉







4 comments
Wat heerlijk, bijzondere combinaties, het ziet heel lekker uit.
Ik geniet om naar je foto’s te kijken. Je borden zien feestelijk en kleurrijk uit en ook lekker.
Jaaa, de voedingsdagboeken zijn mijn favoriet! 🤗
Wat een kleurrijke en diverse gerechten, zorgt zeker voor inspiratie. Groetjes, Anne.