Het laatste voedingsdagboek in Nederland krijg je vandaag nog te zien want de volgende wordt bomvol Indonesische gerechten. Ik kan niet wachten om het allemaal met je te delen, maar ook deze maaltijden van vandaag zijn heerlijk. Ik verlang er stiekem weer naar dus dat zegt ook wat 😉
Ohh de banaan-ei-eiwit pannenkoeken met wat yoghurt, maple syrup en kokosrasp. Hmm!
Smoothies! Eentje met vanille eiwitpoeder (vegan), amandelemelk, bevroren bloemkool (jep) en een halve bevroren banaan. De ander met een halve bevroren banaan, diepvries frambozen, aardbeien eiwitpoeder (vegan) en amandelmelk.
Ik heb inmiddels zoveel smoothies op, zal ik misschien een artikel maken met mijn lievelingssmoothies die je gemakkelijk maakt?
Vaak wordt aan me gevraagd hoe ik de tempeh marineer; ik marineer hem vaak niet eens en bak hem ‘zonder smaak’. Marineren kan altijd later tijdens het bakken maar ik vind de smaak en textuur gewoon erg lekker zoals die is!
Tea time!
Twee bonbons waar ik een kwartier over doe omdat ik het zó lekker vind en niet wil dat ze op gaan..
Grote snack in de avond; yoghurt, appel, kokos en pindakaas.
Een frisse matcha muffin met yoghurt! Het recept vind je hier!
Yoghurt met appel, kokosrasp en pindakaas.
Dit is hoe mijn banaan-eiwit-eiwitpoeder-amandelmelk-kaneel-mengsel eruit ziet voor het mijn lievelingsontbijt wordt.
Tada! Yoghurt, maple syrup en kokosrasp erbij en klaar.
Ik koop altijd ongeroosterde kokos die ik dan zelf even kort rooster. ZO lekker is het als het warm uit de oven komt! Het huis ruikt dan ook echt verrukkelijk.
Yoghurt met een halve appel, wat walnoten en pecan noten en pure chocolate chips! Voor de afwisseling.
Mijn ochtendshot, zelfs die mis ik! Met appelazijn, kurkuma, citroen, cayenne en peper.
Een vegetarische burger op een bedje van spinazie met avocado, tomaat, ui en heel veel ketchup!
En je ziet nog een halve wrap op het bord omdat ik heel veel honger had tijdens het bereiden.
Restjes groente bij elkaar
Met bloemkoolrijst en veel kerrie
Diepvriesfruit als snack voor deze warme dagen (jaja, in Nederland is het ook mega warm hoor ik!).
Een gekookt ei (want die was bijna over datum) en twee maïswafels met pindakaas; hmm!
Een enorme salade met spinazie, rode bieten, broccoli rijst, kip, tomaat, avocado
En kikkererwten gebakken in komijn en paprika poeder
Dit noem je honger hebben en geen boodschappen willen doen omdat je op vakantie gaat. Ergens een zakje toast vinden en dat besmeren met pindakaas 😉
Spinazie, kikkererwten, broccoli en gedroogde vijgen
Tomaat en een zacht gekookt ei erbij!
Pina Colada overnight oats! Hier heb ik ook een recept van en het is zó heerlijk! Hier vind je het recept.
Met wat kokos eroverheen en je hebt een super tropisch en voedzaam ontbijt!
Ochtend shot!
En weer de matcha muffins met yoghurt, deze keer komen ze even van de grill waardoor ze lekker warm zijn.
Salade met spinazie, de restjes groente met bloemkoolrijst, avocado en een gekookt ei.
Met wat sriracha eroverheen.
Bloemkool met kerriepoeder, peper en zout, uit de oven.
Havermout met bevroren bosbessen.
Theetje
Met de daarbij horende snacks; chocolade!
Hopelijk hebben jullie iets kunnen halen uit dit voedingsdagboek! De volgende wordt dus veel exotischer! 😉
3 comments
Het ziet er weer heerlijk uit maar toch ben ik erg benieuwd naar je Indonesische voedingsdagboek.
Een blogpost over de verschillende smoothies die je maakt, lijkt mij een goed idee!
Waar komt die mooie halfronde bonbon vandaan?
ben jij hoofd sponsor van de nederlandse bloemkool vereniging? 😀 lekker hoor! heerlijk