Tijd om lekker door foto’s van eten te scrollen en hopelijk wat inspiratie op te doen! Alles is weer zo kleurrijk tijdens deze periode van het jaar, het maakt me direct blij! Ik probeer er dan ook extra van te genieten nu zoveel heerlijk groente en fruit in het seizoen is! Op naar het voedingsdagboek 🙂
Pompoenpit brood gekocht bij de Marqt en getopt met avocado, peper en zout. Hmm 🙂
Snacken met een nectarine, zo sappig en lekker!
Yoghurt met necatrine en zelfgemaakte cruesli van kokos, haver, cranberry’s en noten.
Ik zal het recept voor de cruesli binnenkort delen!
Rijke salade met spinazie, rode kool, tomaat (van ons eigen tomatenplantje), augurk, zonnebloempitten en avocado.
Zelfgemaakte linzen gehaktballen (komt ook een recept van!), zelfgemaakt naanbrood en een heerlijke linzenpasta in currystijl.
Boy had ook gewone gehaktballen gemaakt, die werden erbij gegeten.
Heerlijke boodschappen gedaan bij de Lidl!
Hier word je toch blij van?
Ontbijten met fruit (perzik, abrikoos en aardbeien) en een groene smoothie
Van spinazie, bevroren banaan, eiwitpoeder, spirulina en kokoswater.
Asperges roosteren in de oven met wat olijfolie, peper en zout
Oeps iets te lang, maar nog steeds heerlijk!
Dit at ik met een heerlijke avocado pasta, wat ik een paar avonden achter elkaar heb gegeten – zo lekker was het. Hier kun je het recept vinden:
Boy hoefde de pasta niet, haha meer voor mij! Dit is wat hij at. Alsof hij op dieet is he? ;p
Heel erg #fitboy 😉 Kip met asperges.
Snack in de avond: banaan, abrikoos en perzik
Havermout met zelfgemaakte cruesli
Hmmm kersen!
Broodje met pindakaas, banaan en honing.
Yoghurt met perzik en zelfgemaakte cruesli – dit was verslavend lekker zoals je ziet 😉
Lunchen met een salade (allemaal restjes in verwerkt) kombucha en kersen
Even eerlijk; wat een heerlijk seizoen he?! Kersen, aardbeien en abrikozen om ‘s avonds op te snacken. Jum!
Geniet jij ook net zo van dit seizoen qua groente en fruit? Zo ja, wat is jouw favoriet? 🙂