Een nieuwe week, een nieuw voedingsdagboek bomvol heerlijks. Het is lente dus laat de salades maar steeds meer doorkomen. Nog eventjes voor er weer heerlijk rijp fruit (nectarines omg!) te koop is, voor nu baby steps richting het warme weer en frisse salades.
Appel met kaneel, simpel en heerlijk als snack
Deze pannenkoeken zijn niet meer weg te denken. Ik eet ze élke ochtend. ELKE ochtend!
Banaan, eiwit, eiwitpoeder, amandelmelk en kaneel. Getopt met maple syrup, yoghurt en kokos.
Een heerlijke salade met romaine, broccoli, rode ui en pijnboompitten.
Vijgencake in the making! Ik maak deze zo’n 2 keer per maand, het is het vijgen muffin recept maar dan in cakevorm.
Hmmmm..!
Met een kop koffie in de ochtendzon, heerlijk.
Kokos niet te lang in de oven! Zoals je ziet gaat het heel hard aan de buitenkant met bruin worden.
Same old.
Groente uit de oven: ui, knoflook, bloemkool, broccoli en spruitjes.
Salade met romaine, rode ui, wortel, kidney bonen, broccoli, bloemkool en pompoenpitten.
Yoghurt met bosbessen en kokos.
Hé daar zijn ze weer! Ik had ze enorm gemist: maïswafels met pindakaas!
Je weet nu wel wat dit is 😉
Verschillende soorten chocolade als toetje.
Een nieuwe dag, een nieuwe plak vijgencake.
Ik at het na mijn workout met een glas kokoswater om weer helemaal te hydrateren.
Tofu scramble in the making. Ik heb hier een heel lekker recept voor!
Bovenop een salade met romaine, broccoli, rode ui en pijnboompitten. HMM!! Als dressing gebruik ik 1/2 citroen, 1 eetlepel maple syrup en 1/2 eetlepel olijfolie.
Laat de lente maar komen!
1 comment
Ooooh nectarines .. inderdaad nu je het zegt. Daar wordt het weer tijd voor.