Oktober, kom maar door met alles wat je te bieden hebt aan maaltijden! In alle eerlijkheid is dat voornamelijk pizza en patat, haha. Waarom? Omdat de verslaving van TooGoodToGo nog steeds lekker gaande is en ik niets te klagen heb!
Op naar mijn maaltijden van de afgelopen week!
We beginnen met drie broodjes met avocado en tomaat. Simpel, voedend en heerlijk.
Oja, daar gingen nog twee gebakken eieren bovenop
Op vrijdagavond kwam de TooGoodToGo Magic Box aan de beurt en er zat friet EN pizza in! Mijn avond was perfect.
Ik pakte een handje friet en deed de hele pizza in de oven, wetende dat ik ongeveer de helft zou eten.
De andere helft was voor Boy de volgende dag (hij ging met vrienden eten die avond) of voor mezelf als lunch de volgende dag (het werd dat laatste, haha).
Een perfecte vrijdagavond maaltijd 😉
Het was echt heerlijk, voor herhaling vatbaar dus!
Een groene smoothie om de dag lekker mee te beginnen. Hier zit in: havermelk, vegan eiwitpoeder, schepje Green Juice van Nutribites en een halve bevroren banaan.
Kijk hoe dik hij is! Het rietje blijft overeind staan.
Perzische rijst van de Marqt met dadels, granaatappelpitjes en amandelen. Ook zó lekker!
Samen met de restjes pizza was dat mijn grote lunch.
Boy had een TooGoodToGo box besteld bij een bakkertje, dat betekende allemaal lekkers én een heel brood.
We hebben het zo tentoongesteld in de keuken, elke keer nam één van ons een hap van iets lekkers, haha.
Deze houten ‘boot’ zag ik bij de Tk Maxx en ik vond hem zó cool voor groente en fruit!
Nu past alles er mooi op in plaats van dat het eerst in twee schalen lag met de komkommers en courgetten ernaast, omdat die er nooit elegant in pasten.
Zoals je misschien door hebt, ben ik er erg blij mee 😉
Weer wat friet uit de oven met een maaltijd van de Marqt (ook uit de box): de Marokkaanse tajin met couscous (vegan). Echt een aanrader!
Tijd voor een ochtendshot met kurkuma, zwarte peper, cayenne, schepje Green Juice van Nutribites en daar komt nog gember en wortel uit de juicer bij.
Ik deel ook even Boy zn tosti met jullie 😉
Dit was mijn ontbijt. Jep. Een Vegan croissant met hibiscus en worteltaart van de Marqt.
Boy zn avondmaaltijd, spaghetti met bolognese saus van de Marqt
Ik ging voor shiitake met courgette
+ quina en zongedroogde tomaat
Tomaat, paprika en rode ui ernaast en een beetje van de bolognesesaus.
De pizza van een paar dagen geleden zat nog in ons hoofd nadat we na een lange kantoordag besloten pizza te halen bij de Lidl.
Peperoni met jalapeno.
Ik ging ook maar voor een glas wijn op een doordeweekse avond. Ik vond het een fijne gedachte na zo’n lange werkdag.
Top avondmaaltijd als je het mij vraagt 😉 De volgende dag had ik gelukkig weer veel zin in groente.
Lunch met een spelt cracker van de Lidl, avocado, zongedroogde tomaat en wat peper en knoflookpoeder.
Een kop thee uit mijn favoriete mok.
Zo, dat was weer lekker wat pizza, patat en wat groens hier en daar 😉
Ik heb nu zin in stamppot en pompoensoep – lijkt me perfect voor dit seizoen. Hopelijk ga ik het ook echt klaarmaken en zie je het volgende week terug in het voedingsdagboek!