Voedingsdagboektijd! No shame, van hagelslag en vlokken tot verse vijgen en groente. Alles waar ik zin in heb, hehe. Here we go!
Diepvries spruitjes, ui en zoete aardappel, hier doe ik een laagje water bij zodat de zoete aardappel goed gaar kan worden (nadat de uitjes gefruit zijn).
Rode linzen met bouillon
Dit vervolgens bij elkaar gooien en het is héérlijk!
Warm brood van de grill, met pindakaas en geitenkaas + zongedroogde tomaat. Het smelt zo lekker.
Chocolade cadeau gekregen van mn moeder, deze had ze meegenomen voor me van vakantie 🙂
Ze lijken op koetjes repen, dat was wel duidelijk na mijn Instagram post haha.
Zin in een burger. Uitjes gebakken, tartaartje erbij en daar heb ik geitenkaas op gedaan.
Broodjes opwarmen
Tijd om te stapelen.
Oeeeeeeeeeeeh…
Yoghurt met kiwi en verse vijg
Cracker met vlokken, cracker met hagelslag en rijstwafels met pindakaas. Jep, i like big breakfasts!
Kidney bonen salade met tomaat, zongedroogde tomaat en rode ui (die kwam nog na de foto).
Pizza op een wrap!
Pindakaas, geitenkaas op broodjes 🙂
Koffie met ijsklontjes, ijskoffie dus.
En chocolade/koffie ijs
doperwten, bonen, ui, prei, tomatenpuree en couscous
FRIETJES! Uit de airfrye 🙂
Dit was een halve bevroren banaan met bevroren mango, klein beetje water bij gedaan en opnieuw gemixt. Toen kwam er wel mooi ijs uit 🙂
Ik moest deze wel halen, ik zag de twee nieuwe smaken overal verschijnen en ik houd niet zo van pure chocolade dus deze moest het worden. Ik vind hem wel meevallen hoor, haha. Ik vind de repen zo “groot”, ik ben meer van de bonbons, hehe 🙂
12 comments
Hmmm, die Nieuwe Tony’s lijkt me heerlijk! Het ziet er verder allemaal lekker uit. Ik zal ook eens linzen proberen, ik hoor er meer mensen over
Ik vind je voedingsdagboeken altijd zo inspirerend. je maakt leuke combi’s en het ziet er allemaal zo lekker en vers uit!
ahh dankjewel!! 😀
Wat fijn dat je een mooie balans hebt gevonden tussen lekker en gezond!
Lijkt me een rustgevende gedachten 😉
Zeker! Wereld van verschil 🙂 Af en toe moet ik mezelf nog wel toespreken hoor 😉
Hi Teni,
Kan je de schil van de vijg ook gewoon eten? Het lijkt alsof je die ook door de yoghurt hebt gedaan.
Zeker! Ik leef nog steeds 😉 Sommige mensen halen de schil eraf, maar het is gewoon eetbaar, net als met aardappelen bijvoorbeeld. Sommige mensen halen zelfs de schil van een dadel eraf. Het is maar wat je “gewend” bent, maar in ieder geval kan het geen kwaad om hem te eten, wel even wassen natuurlijk.
Wat goed dank je! Ik ga het snel proberen ik heb ze zien liggen bij de AH 🙂
Wat een leuk artikel weer! Vroeger was ik ook zo dol op grote ontbijtjes, maar laatste tijd heb ik steeds minder trek in de ochtend. Mag ik misschien vragen hoe je aan die chocolade/koffie ijs komt? ^^
Tuurlijk! Bij de Albert Heijn, hij is van Hertogijs 🙂
zier er allemaal weer lekker uit 🙂
Ik loveee jouw site. Ik zou zo graag een app willen van jouw blog, zodat ik overal alles even kan lezen! 🙂