Het is weer voedingsdagboektijd! Jawel. Met deze keer vooral foto’s van het eten dat ik buiten de deur heb gegeten, oftewel: niet thuis. Ik denk dat ik in de afgelopen weken maar een paar dagen thuis ben geweest. Dat betekent dat een deel van mijn routine een beetje is veranderd. Niks aan de hand, even de nieuwe balans vinden in het veel ‘van huis zijn’ en alles is weer op orde.
Dat neemt niet weg dat ik nog steeds ontzettend lekker en ja ook voedzaam heb gegeten! Woohoo!!!
Spelletjesavond waarbij we eerst hebben gegeten. Van een noedelsalade tot heerlijk Oosterse runderreepjes en rijst. Jum!
Hamburger bij bar Lempicka, waanzinnig lekker!
Na de burger nog even een koffie 🙂
Dit lijkt op een ontbijt, maar dit is een soort avondmaaltijd omdat ik nog honger had in de avond. Maïswafels met jam, kwark met kaneel en banaan.
Bij de Yoghurt Barn in Den Haag mocht ik samen met een aantal andere Haagse bloggers en Instagrammers hun nieuwste lekkers proeven!
en dat was behoorlijk wat lekkers zoals je kunt zien.
Carrot cake blijft een van mijn favorieten
Een acai bowl wat meer een smoothie bowl was, heel vloeibaar maar erg lekker.
Koffie waarbij ik zelf de sterkte van kon bepalen met heet water. Nice!
Ontbijten op de Amerikaanse Ambassade ziet er dus zo uit.. Meh.
Gelukkig was er ook fruit!
Meneer had gekookt! Salsa, kip, paprika en ui met wat crème fraîche in een wrap. Ik gebruik graag magere kwark, vind ik net zo lekker.
Het ziet er zo gezellig uit!
Nomnomnom
Ik had natuurlijk weer eens niet genoeg aan twee kleine wraps, dus ik ging voor deel 2, zonder wraps.
Ontbijten met havermout, honing en kaneel.
En een kop thee.
Voor een campagne kregen we een workshop van Peter Lute, hij heeft hier merengue gemaakt en laat zien hoe hij het op verschillende manieren opdient.
Zo cool!
Dit was echt om te smullen!
Natuurlijk vielen we allemaal aan toen we te horen kregen dat we ‘best mochten proeven’. Ha!
We gingen zelf ook aan de slag, het resultaat ervan zie je gauw op mn blog maar in ieder geval komen deze ingrediënten terug!
Leftovers als lunch, hmmm 🙂
Salsa eten als salade, ik vind alles lekker!
Tijd voor ontbijt, natuurlijk weer warme havermout met honing.
Zo fijn op de koude ochtenden.
Een avondje geen zin om te koken? Er werd eten besteld! Toen ik terug kwam van het hardlopen door de regen, stond dit klaar!
Geen idee wat het precies is, maar in ieder geval iets met aardappelen, wortels en kip. Lekker!
En dan was het de dag om naar Los Angeles te vliegen, op het vliegveld neem ik altijd een koffietje van de Starbucks. Dit maakt het vakantie gevoel helemaal compleet voor me! Benieuwd naar wat ik volgende week in mijn voedingsdagboek heb? Ik ben zelf ook benieuwd aangezien het in een totaal andere setting gaat zijn! Stay tuned!
2 comments
Wat een heerlijke dingen heb je gegeten! Ben benieuwd wat je de komende week allemaal gaat eten.
Dat wordt spannend, het eten in LA! Ik ben benieuwd ?