Laat ik zeggen dat dit voedingsdagboek in het teken staat van heel veel vleeswaren, mozzarella, burrata en ander Italiaans lekkers. Ik had zóveel in huis dat ik het op verschillende manieren heb proberen op te maken haha. Even gevoelsmatig terug naar Italië 🙂
Maïswafels met pindakaas, standaard ontbijt.
Omelet met allerlei groente en parmezaanse kaas eroverheen
Dan nog couscous erdoor en klaar!
Oja, nootjes niet te vergeten.
Mijn airfryer is weer gemaakt en terug op mijn aanrecht! Dat betekent frietjes 🙂
Een heerlijke salade met spinazie, gedroogde vijgen, ham, burrata..
Zongedroogde tomaat en balsamico!
Hmm 🙂
Water, koffie en maïswafels met pindakaas.
Zelfde ingrediënten, maar dan op een piadina als pizzabodem. ZO LEKKER!
Ik ging even los met de parmezaanse kaas.
Kleeeeein beetje verbrand, maar verder helemaal goed.
Als laatste nog wat verse basilicum eroverheen
Oeeehh ijs.. !
Smoothie time, banaan + erwten eiwit
+ avocado en spinazie
Daar maken we dan een mooie groene smoothie bowl van 😉
Met wat toppings en klaar!
Salade time, deze keer met cherry tomaatjes erdoor.
Sugar snaps, champignons en aubergine
+ kruiden
En een stukje vlees erbij.
Tijd voor het toetje. Een vegan taartje (zie hieronder het recept) en ijs uit die grote bak die je net zag 😉
Oeps.. Dit ging even mis
Een zacht gekookt ei op een broodje met avocado, hemels!
Weer een salade en deze keer mijn lievelings hummus als ‘dressing’ gebruikt.
1 bevroren banaan en een hoop bevroren frambozen bij elkaar in de keukenmachine en klaar!
Verrukkelijk ijs 🙂
Zijn jullie al salade moe? 😉
+ kaas
En om het af te maken lekker wat pijnboompitten.
Zo, en ik ben nog steeds niet salade-moe! Deze combinatie is namelijk zo lekker: spinazie, ham, vijgen, (zongedroogde) tomaat, mozzarella of liever burrata, verse basilicum + balsamico.
En dan kun je er nog pijnboompitten en kaas overheen doen als je wilt. Enjoy!
7 comments
Wat een heerlijkheden weer! De pizza ziet er uit als to die for
Ik moet ook weer watertanden! Haha..
ziet er lekker uit! hoe ik trouwens zelf soms “ijs” maak met frambozen is framboosjes uit de diepvries blenden met Griekse yoghurt 🙂 wordt echt héérlijk en supertextuur! duurt soms wel ff voor het goed geblend is met mijn oude knar van een blender (en wat een lawaai) maar zeker de moeite 😛
Wooooow wat een goede tip!
Wat voor ijs is dat ijs uit die grote bak?
Ziet er zo lekker uit!
Het is een bak ijs van de Lidl, wel van de Italiamo weken (Italiaanse weken) en die zijn inmiddels voorbij. In sommige Lidl’s zijn ze er nog wel, afgeprijsd ook! Oja het is de chocolade-vanille smaak
Alles ziet er zo lekker uit! Keep it up, jouw voedingsdagboeken zijn echt geweldig. Altijd als ik aan Fitbeauty denk, denk ik altijd aan je uitgebreide voedingsdagboeken. Liefs!